Saloteamin uudet nettisivut julkaistu

Saloteam on uudistanut nettisivunsa. Uudistukset näkyvät niin ulkoasussa kuin sisällössä ja rakenteessa. Rakennetta uudistettaessa on haluttu tuoda entistä selkeämmin esiin Saloteamin palvelutarjonta eri valmistavan teollisuuden aloille. Toisaalta uusien nettisivujen tavoitteena on esitellä Saloteamin tapaa toimia asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä. Uudistuksen ansiosta myös uusien asiakkaiden on helppo tutustua yrityksen tuotteisiin ja palveluihin. Lisäksi suomenkielisillä sivuilla esitellään aiempaa selkeämmin Saloteamin alihankintapalveluja.

Ulkoasua uudistettaessa haluttiin luoda keveämpi ja raikkaampi ilme, ja ennen kaikkea kehitettiin sivuja selkeämmäksi. Samalla myös Saloteamin logo uudistettiin nykyaikaisemman näköiseksi. Uudet verkkosivut rakennettiin varta vasten kootun asiantuntijatiimin voimin. Uusien nettisivujen toteutuksesta on vastannut digitaaliseen markkinointiin erikoistunut Tatami Medialabs Oy. Teknisen toteutuksen on tehnyt turkulainen Aucor Oy, ja sisällöntuotannosta on vastannut Viestintätoimisto Telegraafi Oy.