Saloteamin toimitusjohtajaksi Juha Hänninen

Saloteam Oy:n toimitusjohtajana aloitti toukokuun alussa insinööri Juha Hänninen. Hän jatkaa Saloteamin perustajan ja pääomistajan Hannu Heinosen työtä. Heinonen jatkaa yrityksessä hallituksen puheenjohtajana. 

– Elektroniikkateollisuus on selvässä murroksessa Suomessa. Sen myötä myös meidän toimintamme on muuttunut. Se näkyy uudessa tuotevalikoimassamme sekä asiakaskunnan monipuolistumisena. Pyrimme edelleen laajentamaan asiakaskuntaamme ja löytämään pitkäaikaisia kumppaneita, Juha Hänninen sanoo.

Saloteamin vuonna 1991 perustanut Hannu Heinonen päätti jättäytyä pois toimitusjohtajan tehtävistä viime vuonna alkaneen harkinnan jälkeen. Heinonen on palkittu tänä vuonna Suomen Yrittäjien kultaisella ansioristillä.

– Luotan Juhan osaamiseen täysin. Toimitusjohtajan vaihtaminen on ollut pitkän harkinnan tulos ja lähtenyt minun toiveistani. Itse jään yrityksen toimintaan mukaan hallituksen puheenjohtajan tehtävissä. Tulen olemaan myös tulevaisuudessa sataprosenttisesti saloteamiläinen, Hannu Heinonen korostaa.

Juha Hänninen on koneautomaatioinsinööri ja työskennellyt ennen Saloteamiin tuloa elektroniikka- ja kokoonpanoteollisuudessa, muun muassa JOT Automation Oy:ssä. Saloteamin palvelukseen hän on tullut vuonna 2005 asiakaspäälliköksi ja on myös yrityksen osakas.

Tuotteita asiakkaiden toiveista

Viime vuoden aikana Saloteam uudisti palvelu- ja tuotevalikoimaansa. Asiakaspalautteen myötä yritys on lähtenyt kehittämään muun muassa erilaisia testausratkaisuja sekä kokoonpanopalveluita. Uusien tuotteiden myötä Saloteamin asiakaskunta on laajentunut elektroniikkateollisuuden ulkopuolelle.

– Olemme tehneet töitä muun muassa lääke-, valaisin- ja autoteollisuuden yritysten kanssa. Viimeisen vuoden aikana asiakaskuntamme on laajentunut voimakkaasti, johtuen pitkälti panostuksesta alihankintakoneistuspalveluihin, Hänninen kertoo.