Saloteam osallistui Salo ICT 2014 tapahtumaan

Saloteam osallistui 20.3.2014 Salossa järjestettyyn ICT 2014 –tapahtumakokonaisuuteen, jossa oli esillä salolaista ICT –osaamista sekä asiantuntijoiden näkemyksiä tulevaisuuden mahdollisuuksista. Arvion mukaan päivän tapahtumiin tutustui yhteensä yli tuhat vierasta.

Myyntipäällikkömme Visa Niinimäki esitteli SALOME –palvelukonseptia Salon seudun aikuisopiston ja metallifoorumin järjestämässä Teollisuuden palveluliiketoiminta kone- ja metallialalla  -verkostotilaisuudessa.

ICT-messuilla olimme SALOME –palveluverkoston neljän yrityksen yhteisosastolla esittelemässä tuotteitamme ja palveluitamme. Myös Yleisradion Lounais-Suomen uutistoimituksen edustajat kävivät tutustumassa messutapahtumaan ja pääsimmekin mukaan iltauutisten juttuun!

Kiitokset kaikille osastolla käyneille!