Toimivan ratkaisun löytäminen on palkitsevaa

Saloteamin projektipäällikkö Jari Pajunen on työskennellyt yrityksessä jo vuodesta 2007 asti. Hän vastaa työssään laiterakennuspuolen asiakasprojekteista, suunnitteluosaston töiden organisoinnista ja on mukana suunnittelun ja tuotannon eri vaiheissa aina valmiin laitteen testaukseen asti.

– Vastaan käytännössä siitä, että laiteprojekti kulkee määrittelyn, suunnittelun, tuotannon ja testauksen kautta asiakkaalle sovitussa aikataulussa, ja että laite on valmiina juuri sellainen, kun asiakkaan kanssa on sovittu. Teen paljon yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja vastaan esimerkiksi asiakkaiden kyselyihin. Näin kompaktissa firmassa tehtäväkuva on laaja, Jari korostaa.

Jari valmistui vuonna 2007 elektroniikkatuotannon diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksiköstä. Hän aloitti työskentelyn Saloteamissa heti valmistumisensa jälkeen, mutta oli alkuun töissä ulkopuolisena konsulttina Nokia Oyj:llä Tampereella. Vuonna 2009 hän siirtyi töihin Saloon nykyiseen tehtäväänsä.

Parhaaksi asiaksi työssään Jari mainitsee sen vaihtelevuuden ja jatkuvan uuden oppimisen.

– Jokainen työpäivä on erilainen. Ratkaisujen löytäminen asiakkaiden haasteisiin yhteistyössä työkavereiden kanssa on palkitsevaa. Palkitsevaa on myös, kun saa positiivista asiakaspalautetta tai kun laitetestaukset menevät nappiin.

Vapaa-ajalla Jari harrastaa maantiepyöräilyä ja hiihtoa.

– Kesäisin tulee pelattua myös frisbeegolfia, mutta siinä olen aika aloittelijan tasolla vielä, Jari hymyilee.

Jari Pajunen

–        toimenkuva: projektipäällikkö
–        koulutus: diplomi-insinööri
–        ikä: 31 vuotta
–        perhe: vaimo ja 2-vuotias tytär