Lisää kapasiteettia pidempiin sarjoihin

Saloteamin tuotantosarjojen koneistukseen saadaan lisää kapasiteettia ja tehokkuutta uudella laiteinvestoinnilla. Asiakkaamme hyötyvät uudesta laitteesta ennen kaikkea nopeammilla toimituksilla pidempien sarjojen kohdalla. Parhaimmillaan tilattu sarja voidaan saada valmiiksi heti seuraavana päivänä tilauksen saavuttua Saloteamille. Toinen merkittävä etu on aiempaa edullisempi hintataso sarjatuotannossa, koska laitteisto toimii alkuasetuksen jälkeen itsenäisesti.

Laitehankinnassa on kyse työstökoneen täydennyksestä. Viime syksynä hankkimaamme viisiakseliseen DMG MORI ecomill 70 työstökoneeseen hankitaan lokakuussa Lang Technikin Eco-Compact 20 -automaattilatausasema. Latausasemaa voidaan esimerkiksi ajaa itsenäisesti vaikkapa yöaikana, jolloin iltapäivällä aloitettu koneistusvaihe on aamuksi valmiina.

Kysy lisää asiantuntijaltamme: koneistuspalvelujen myynti-insinööri Pekka Heinonen, puh. 040 716 2696, pekka.heinonen@saloteam.fi