Saloteamilla runsaasti kapasiteettia suurien levyjen koneistukseen

Saloteam on investoinut uuteen DATRON MLCube LS -suurnopeuskoneeseen, joka tuo entistä enemmän tehoa ja kapasiteettia isokokoisten levymäisten osien koneistukseen. Investoinnin jälkeen Saloteamilla on käytössään kaksi tehokasta DATRONia. Vastaavaa määrää kapasiteettia suurikokoisten levyjen koneistukseen on tarjota harvalla suomalaisella yrityksellä.

Alipainepöydällä varustetussa DATRON-koneella voidaan ajaa yhdellä asetuksella yksi suuri kappale tai levyaihion kokoa vastaava määrä pienempiä osia, jolloin asetus- ja vaihtoaika lyhenee huomattavasti. Karan suuri pyörimisnopeus sekä laitteen monipuoliset ominaisuudet tehostavat työstöä merkittävästi.

DATRON-suurnopeuskoneet soveltuvat sekä alumiini- että muovilevyjen koneistukseen. Niiden avulla voidaan helposti toteuttaa vaativien poteroiden ja tasojen jyrsintä, toisin kuin perinteisillä levytyökeskuksilla tai vesileikkauskoneilla. Niitä voidaan käyttää myös itsenäiseen ajoon ja hyödyntää kustannustehokkaasti työvuorojen ulkopuolelle jäävä aika.

– Olemme huomanneet, että alalla on tekijöitä pienemmille levyosille, mutta isompien osien toimittajia voi olla vaikea löytää. Lisäksi isompien koneiden omistajilla ei aina ole kapasiteettia tai kiinnostusta tehdä tietynlaisia pienosia. Me pystymme palvelemaan kaikenkokoisten osien ja tuotantoerien koneistuksessa nopealla aikataululla, kertoo toimitusjohtaja Juha Hänninen Saloteamista.

 Saloteamilla on kertynyt kokemusta DATRON-suurnopeuskoneista jo kymmenen vuoden takaa, jolloin yritys hankki DATRONin ensimmäisten joukossa Suomessa. 

DATRON LMCube LS

  • Levyaihion koko jopa 1500 x 1000 mm – suurikokoiset osat tai sarja erilaisia osia yhdellä asetuksella

  • Terän pyörimisnopeus jopa 40 000 kierrosta minuutissa – tehokas ja nopea työstö 

  • Lineaarimitta-anturit – tarkkuus paranee ja koneistus nopeutuu

Kysy lisää myynti-insinööri Pekka Heinoselta, p. 040 716 2696 tai sales@saloteam.fi