Luotettava toimittaja vähentää stressiä

Flexmill Oy löysi Saloteamista yhteistyökumppanin, joka pystyy toimittamaan sekä koneistusteknisesti vaativia koneenosia että alikokoonpanoa. Saloteamin vahvuudet yhteistyössä ovat asiakaslähtöinen asenne ja asiantuntemus, jonka avulla Saloteam pystyy tekemään tuotantoa tehostavia ehdotuksia.

Flexmill valmistaa robotisoituja laitteistoja kappaleiden pintojen viimeistely- ja merkkaussovelluksiin. Flexmillin asiakasyritykset ovat kansainvälisesti toimivia suuryrityksiä, joilla on tarve automatisoida perinteisesti käsin tehtyjä ja vaativia kappaleen viimeistelyyn liittyviä työvaiheita.

 – Valmistamiamme työkaluja ostavat pääasiassa eri robottitoimittajat omissa sovelluksissaan käytettäväksi sekä esimerkiksi autoteollisuuden komponenttivalmistajat, kertoo Flexmillin Tarmo Paldanius, Director, Projects and Sourcing.