Tero huolehtii yrityksen toimintavarmuudesta

Tero Ristimäki aloitti työtehtävänsä Saloteamissa viime joulukuussa. Teron työnimikkeenä on tuotannon työnjohtaja. Hän vastaa muun muassa siitä, että työt pysyvät aikataulussa ja että oikeat tuotteet valmistetaan ja toimitetaan asiakkaalle oikeaan aikaan.

Ristimäen rooli Saloteamissa on erityisen tärkeä yrityksen toimintavarmuuden kannalta.

– Työnkuvaani kuuluu päivittäisen kuormituksen vahtimista. Toimin tuotantolinjalla esimiehenä ja vastaan siitä, mitä tehdään missäkin järjestyksessä. Työhöni kuuluu paljon töiden aikataulutusta sekä työturvallisuudesta ja kolmestatoista alaisesta huolehtiminen.

 Vaikka Ristimäki ei ole suoraa tekemisissä asiakkaiden kanssa, tekee hän tiivistä yhteistyötä myynnin kanssa.

 – Myynnin kanssa olen päivittäin tekemisissä. Vastaan heille aikatauluista ja katson milloin mitäkin valmistuu ja mitä voimme asiakkaalle luvata. Paljon on palavereja, joissa katsotaan työn etenemistä yhdessä. Teen myynnin kanssa yhdessä aikataulutusta uusien projektien kohdalla, jotta asiakaslupaus ja tuotanto kohtaavat.

Mieluisat työtehtävät ja mukava työyhteisö  

 Tero on kokenut työnjohtaja, sillä edellisessä työpaikassaan hän ehti toimia työnjohtajana useamman vuoden ajan. Saloteamissa hän on viihtynyt erittäin hyvin.

 – Saloteamissa on hyvä henki työntekijöiden kesken ja tiivis ryhmä, jossa työskennellään. Työtehtäväni ovat todella mieluisia, koska tehtävät ja tilanteet vaihtuvat nopeasti. Päivät eivät ole samanlaisia, ja se pitää virkeänä.

Vapaa-ajalla riittää vilskettä

 Toimintaa riittää myös töiden ulkopuolella, sillä Ristimäen vapaa-aika täyttyy neljän tyttären harrastuksista.

 – Vietän vapaa-ajalla paljon aikaa lasten kanssa. Neljän lapsen harrastukset vievät toki oman aikansa, joten aika paljon toimin lasten kuskina. Kaikki lapset harrastavat lentopalloa, joten olen usein mukana treeneissä. Tyttäret ovat iältään 4–15 -vuotiaita, joten vilskettä riittää.