Olemme mukana syksyn Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.-26.9.2019

Osastollamme E312 pääset tutustumaan tänäkin vuonna koneistuspalveluhimme sekä laadukkaisiin ja innovatiivisiin ratkaisuihimme, jotka soveltuvat niin tutkimus- ja kehityskäyttöön, tuotantoon kuin testaukseen.

Myyntitiimimme edustajat Juha, Visa ja Pekka ovat totuttuun tapaan paikalla vastailemassa kysymyksiinne, tai ihan vaan vaihtamassa kuulumisia. Tule ihmeessä paikalle tai jos et pääse ilmielävänä meitä tapaamaan, voit täyttää myös oheisen lomakkeen niin olemme yhteyksissä heti kun messukiireiltämme ehdimme.

Rekisteröitymällä ennakkoon on sisäänpääsy messuille maksuton.

Nähdään messuilla!

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.