Koneistusta 30 vuoden kokemuksella

koneistuspalvelut

Laadukas koneistus on tehty vahvasta toimialatuntemuksesta, ammattilaisten osaamisesta sekä tehokkaasta konekannasta. Olemme Saloteamilla toimineet vaativien koneistusosien toimittajana jo 30 vuotta. Vuosien kuluessa olemme erikoistuneet teknologiayritysten koneistuksen kumppaniksi, joka tunnetaan toimitusvarmuudestaan ja joustavuudestaan. Pidämme sekä osaamisemme että konekantamme ajan tasalla, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaiten 2020-luvun liiketoiminnan kriteereillä.

Koneistus – tehokkuutta tuotantoosi muuttuvissa markkinatilanteissa

Koneistus tuo lisäarvoa liiketoiminnalle, sillä laadukkaiden koneistusosien avulla voit esimerkiksi tehostaa tuotantoasi sekä lanseerata ja kehittää uusia tuotteita nopeammin. Yrityksesi tarpeisiin räätälöity koneistus mahdollistaa nopean reagoinnin liiketoiminnassasi silloin, kun markkinatilanne sitä vaatii.

Salolaisena yrityksenä meillä on vahvat juuret korkean teknologian kentällä. Palvelemme monipuolisesti eri aloja, mutta ratkaisemme useimmiten mm. lääke-, elektroniikka- ja ajoneuvoteollisuuden sekä konerakennuksen koneistuksen tarpeita. Meillä on vankkaa kokemusta ja näkemystä teknologian toimialoilta, joissa muutoksen tuulet puhaltavat joskus napakasti.

Vuonna 1991 perustettu Saloteam on nähnyt Suomea ravistelleen 1990-luvun laman, matkapuhelinteollisuuden vetovoiman vuodet sekä 2010-luvun rakennemuutoksen vaikutukset teknologiateollisuudelle. Keskisuurena toimijana olemme voineet mukautua ketterästi markkinan muutoksiin – ja auttaa asiakkaitamme vastaamaan uusiin liiketoiminnan vaatimuksiin.

Kokemuksemme ansiosta olemme hyvin varautuneita ja valmiita tarjoamaan ratkaisuja 2020-luvun markkinatilanteisiin. Koronakriisin heijastukset teollisuuteen ovat tästä ajankohtainen esimerkki. Viime aikoina olemme käynnistäneet uusia koneistusprojekteja nopeasti, kun asiakkaamme ovat tarvinneet koneistusosia koronan takia muuttuneeseen tuotantoonsa. Sujuva tiedonkulkumme ja toimitusvarmuutemme ovat eduksi, kun asiakkaamme muuttavat tai skaalaavat nopealla aikataululla.

Asiantunteva henkilökunta, moderni konekanta ja sujuva asiointi – projektien tärkeimmät taustatekijät

Saloteamin toimitusvarmuuden taustalla on kokonaisvaltainen mekaniikan tuntemus. Tämän pohjalta voimme tarjota asiakkaalle parhaiten sopivia koneistuksen kokonaisratkaisuja. Yhteistyömme tärkeimpiä tekijöitä on sujuva asiakasviestintä, sillä sen kautta saamme kartoitettua parhaiten asiakkaan toiveet ja tarpeet. Saammekin asiakastyytyväisyyskyselyissämme kiitosta siitä, että asiointi kanssamme on helppoa ja joustavaa, ja että pyyntöihin ja kyselyihin vastataan Saloteamin päässä nopeasti. 

Tärkeimpiä toimitusvarmuutemme tekijöitä on puolestaan tehokas konekanta. Seuraamme asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita, minkä pohjalta investoimme uusiin koneisiin tarpeen mukaan. Ilman uusia laitehankintoja tuotannon menetelmät jäävät tehottomiksi ja raskaiksi kustannuksiltaan. Korkea laatu on selviö tuotannossamme, minkä vuoksi pidämme konekantamme monipuolisena ja ajanmukaisena.

Olemme viime aikoina investoineet vahvasti konehankintoihin, joiden avulla vastaamme entistä tehokkaammin 2020-luvun liiketoiminnan vaatimuksiin. Automaation merkitys koneistuksessa on suurimpia kehityssuuntia, joihin tuotantomme vastaa uusilla laitehankinnoilla. Vasta hankittu viisiakselinen koneemme Makino DA300 tehostaa sekä automaatiota että vähentää kustannuksia, kun tuotannon manuaalisia vaiheita jää pois.

Vaikka automaatio tehostaa koneiden toimintaa, osaava henkilökunta pitää koko projektin ison kuvan hallussa. Pitkän linjan konkarien ohella meillä työskentelee tuoreita ammattilaisia, joilla on kova into kasvaa ja oppia koneistuksen alalla. Eri sukupolven edustajien työskentely saman katon alla tuo yritykseen monipuolista osaamista, sillä kaikki voivat oppia toistensa ajatuksista. Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti alan uusimmista ratkaisuista, jotta voimme tarjota korkealaatuista palvelua jatkossakin.

Koneistus Saloteamilla – erikoistumme vaativien osien piensarjoihin ja tuotantoeriin

Erikoistuminen parantaa koneistusprojektiemme tehokkuutta sekä varmistaa korkean laadun toteutumisen jokaisessa projektissa. Ydinosaamistamme on vaativien, alle 10-kiloisten koneistusosien valmistaminen, mutta koneistamme levyosia kokoluokkaan 1500 x 1000 mm saakka. Meiltä saat sekä muovin, alumiinin että muiden metallien koneistuksen niin piensarjoina kuin satojen kappaleiden sarjatuotannon erinä. Tarjoamme yrityksellesi myös räätälöidyt kokoonpanopalvelut osana koneistusprojektia – kysy lisää toteutuksesta.

Saloteamin koneistus palvelee mm. seuraavia aloja

  • valaisin-, sähkö- ja elektroniikkateollisuus
  • lääketeollisuus
  • ajoneuvoteollisuus
  • koneteollisuus
  • sekä tarvittaessa muut toimialat – lue lisää ratkaisuistamme.

Kiinnostuitko korkealaatuisesta koneistuksesta? Lue lisää Saloteamin koneistuspalvelusta ja kysy lisää palveluistamme tämän sivun kautta.