Saloteamin CNC-koneistuksen toimitusajat ovat nopeat ja joustavat

Saloteamin koneistuspalvelut tunnetaan korkeasta laadustaan sekä nopeasta toimituksestaan. Pyrimme aina vastaamaan koneistuksen aikataulutoiveisiin täsmällisesti, ja toimitamme tilauksia joustavilla aikatauluilla.

Kun asiakkaana tarvitset nopeita toimituksia tuotantoosi, koneistusprojektin aikatauluilla on tärkeä merkitys liiketoiminnallesi. Toimitusaikojen määrittely on olennaista, jotta tuotantosi pääsee etenemään toivotulla tavalla.

Millaiset koneistuspalvelumme toimitusajat ovat?

Me Saloteamilla teemme parhaamme täyttääksemme nopeat aikataulutoiveet. Saat meiltä tilausvaiheessa selkeän arvion toimituksen nopeudesta, missä on huomioitu koko tilauksen kokonaisuus.

Nyrkkisääntönä voi sanoa, että nopeimmillaan teemme koneistusosat muutamassa päivässä, ja normaalisti toimitusaikamme on 3–5 viikkoa.

Pidämme tarkasti kiinni aikatauluista, mutta samalla on hyvä huomata, että moni toimitusnopeuteen vaikuttava asia tulee ulkopuoleltamme. Toimitusaikataulun lopullinen tekijä voi tulla esimerkiksi materiaalien, komponenttien tai jälkitöiden toimittajien ja toteuttajien puolelta.

Tilaus on sitä nopeampi, mikäli olemme aiemmin valmistaneet samoja koneistusosia, ja mikäli esimerkiksi kaikki halutut materiaalit löytyvät meiltä jo valmiiksi.

Mitkä asiat voivat vaikuttaa koneistuksen toimitusaikatauluihin?

Tuotantoerän koko. Meillä on käytössä 10 tehokasta CNC-konetta, joiden ansiosta kapasiteettimme on turvattu. Suuremmat tuotantoerät vievät luonnollisesti kuitenkin pidemmän aikaa kuin nopeat, muutaman kappaleen koneistukset.

Materiaalit ja erikoistoiveet. Koneistamme mittatarkkoja osia mm. metalleista ja teknisistä muoveista. Mikäli tarvittavaa materiaalia on meillä jo hyllyssä, tilaus pääsee etenemään nopeammin. Jos sen sijaan joudumme tilaamaan erikoismateriaalia, tämän toimituksen aikataulut vaikuttavat toimitusnopeuteen.

Mahdolliset (ulkopuolelta tulevat) jälkityöt. Koneistuksen jälkityöt, kuten osien anodisointi, maalaus, hitsaus tai muun jälkikäsittely vaikuttavat koko tilauksen nopeuteen. Meiltä saat palveluna myös kokoonpanon, mutta ulkopuoleltamme tilattavat jälkikäsittelyt voivat vaikuttaa aikatauluihin.

Tilausjonot ja sesongit. Pyrimme palvelemaan mahdollisen ripeästi myös sesonkihuippuina, mutta tällöin on luonnollista, että tilausten valmistumisessa voi mennä hieman pidempään. Vastasimme koronakevään kasvaneeseen kysyntään uudella laitehankinnalla, joka tehostaa tuotantokapasiteettiamme entisestään.

Lisäpalvelumme kiiretilanteissa – nopeampi toimitusaika sovittavissa

Ymmärrämme, että koneistuksen aikataulu vaikuttaa yrityksesi liiketoiminnan tärkeimpiin prosesseihin. Kiireellisiin tarpeisiin saat meiltä räätälöityä lisäpalvelua, jossa sovimme joustavammin nopeammista aikatauluista.

Mikäli tilauksesi on erittäin kiireinen, voimme toimittaa tilauksen esimerkiksi viikkoa normaalia nopeammin. Tällöin sovimme erikseen projektin kustannuksista. Kun nopeutamme toimitusaikoja, järjestämme tuotannon resursseja uudelleen esimerkiksi ilta- ja viikonlopputöillä.

Koneistuksen toimitusaikataulut – asiakkaidemme kommentteja

Olemme saaneet Saloteamilta aina ystävällistä ja tehokasta palvelua, jopa silloin, kun aikataulut painavat kaikkien niskassa. Kiireessä kumppanuuden arvo punnitaan.

Led-optiikkayrityksen LEDiLin Application Engineering Manager Juha Röyhkiö. Yritys on tilannut Saloteamin koneistuspalveluita.

Yhteydenottoihin vastataan nopeasti ja kaikki sujuu mutkattomasti. Annetut aikataulut pitävät.

Vuoden 2020 asiakaskyselyymme vastannut asiakkaamme.

Toimitusvarma alihankintakoneistus Saloteamilta

Etsitkö toimitusvarmaa ja asiantuntevaa koneistuskumppania? Meillä on yli 30 vuoden kokemus CNC-koneistuksesta, ja tunnemme vaativien kappaleiden koneistustarpeet kattavasti. Olemme erikoistuneet alle 10-kiloisten koneistusosien työstöön eri materiaaleista, kuten metalleista ja teknisistä muoveista.

Meiltä voit tilata koneistusosia sinulle sopivissa erissä. Toteutamme sekä muutamien kappaleiden että satojen koneistusosien tuotannon.

Haluatko kuulla lisää, millainen aikataulu koneistustilauksellesi olisi juuri nyt? Ota yhteyttä, ja saat arvion nopeasti, jopa vuorokauden sisällä arkisin.