Saloteam lanseeraa uuden sopimusvalmistuksen palvelun

saloteam uusi palvelu

Palveluvalikoimamme kasvaa uudella sopimusvalmistuksen palvelulla, joka kattaa tuotevalmistuksen avaimet käteen -periaatteella. Palvelu soveltuu teollisuusyritysten monipuolisiin tarpeisiin.

Virallisesti vuoden 2021 alussa käynnistetty sopimusvalmistus vahvistaa palveluvalikoimaamme luontevasti. Laitevalmistuksen kokemusta meillä on jo noin 30 vuoden ajalta, ja lisäksi koneistuspalvelumme tehostaa myös sopimusvalmistuksen prosesseja. Aiempi toimintamme CNC-koneistuksen ja laiteliiketoiminnan saralla jatkuu tuttuun tapaan.

Sopimusvalmistus mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemman palvelun

Sopimusvalmistuksen käynnistäminen lähtee halustamme palvella asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin, ja uudella palvelulla vastaamme suoraan asiakkailta tulleeseen kysyntään.  Olemme vuosien ajan tarjonneet tehokasta alihankintakoneistusta ja kokoonpanopalvelua, joiden yhteydessä on herännyt asiakastarvetta tuotevalmistuksen kokonaispalvelun kehittämiselle. 

Saloteamin toimitusjohtaja Juha Hänninen kertoo, että sopimusvalmistus vastaa täsmäratkaisuna asiakastarpeisiin.

 – Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaispalvelua myös alihankintapuolella, vastaavasti kuin olemme tarjonneet laiteliiketoiminnan puolella asiakkaillemme jo vuosikymmeniä. Näemme tässä suuren mahdollisuuden ja lisäarvon asiakkaillemme. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaispalvelua myös alihankintapuolella, vastaavasti kuin olemme tarjonneet laiteliiketoiminnan puolella asiakkaillemme jo vuosikymmeniä.

Sopimusvalmistuksemme on joustava palvelu, jonka ratkaisut määritellään yrityksesi tarpeiden mukaan. Voit ulkoistaa tuotevalmistuksen halutussa laajuudessa meille, sillä kapasiteettimme skaalaa nopeasti eri kokoisiin tarpeisiin ja tuotannon muutoksiin.

Tarjoamme tuotevalmistuksen ratkaisut aina materiaalien hankinnasta osavalmistukseen, kokoonpanoon ja tuotteiden lähettämiseen saakka. Räätälöimme palvelun tarpeesi kokoiseksi, ja tarvittaessa osallistumme jo suunnitteluvaiheeseen, sekä varastoimme materiaaleja ja valmiita tuotteita.

Uuden palvelun käynnistämiselle on kattavat valmiudet

Vaikka sopimusvalmistus lanseerataan uutena palveluna, olemme kerryttäneet sen taustalle merkittävän määrän osaamista koko Saloteamin historian aikana. Pitkäaikainen kokemuksemme laitevalmistuksesta ja valmis koneistuskapasiteettimme antavat hyvät lähtökohdat uuden palvelun lanseeraamiselle.

Olemme työskennelleet laitevalmistuksen parissa jo lähes 30 vuoden ajan, minkä ansiosta meillä on vahva ymmärrys siitä, mitä sopimusvalmistuksen prosessi vaatii. Vahvan suunnittelukokemuksemme myötä olemme myös proaktiivinen kumppani. Tuemme yritystäsi myös tuotteen kehitysprosessissa, ja annamme tarvittaessa näkemyksemme siitä, millainen tuotteen design ja toiminnallisuus tukee parhaalla tavalla laitteen valmistettavuutta.

Meillä on jo valmiiksi tehokkaat toimintamallit, vuosikymmenien kokemus laitesuunnittelusta ja moderni koneistamo, minkä ansiosta sopimusvalmistuksen käynnistäminen on tukevalla pohjalla.

Oman koneistamomme ansiosta voimme myös valmistaa monet tuotteesi tarvitsemat osat saman katon alla, mikä tehostaa ja nopeuttaa tuotantoprosessia, sekä pitää kustannusrakenteen selkeänä. Meillä koneistus- ja asentajaosaston ammattilaiset tekevät tiivistä yhteistyötä, joka toimii tehokkaan ja virheettömän tekemisen kivijalkana. 

Olemme valmistautuneet uuden palvelun lanseeraukseen myös organisoimalla tuotantoamme ja toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatteen mukaan. Viime kuukausina olemme hioneet prosessejamme lean-ajattelun pohjalta, jossa etsimme kustannustehokkaimman tavan toimia tinkimättä laadusta. Käytämme myös tuotannon ohjausjärjestelmää, jonka ansiosta tuotantoprosessien kulku on suoraviivaista.

Sopimusvalmistus täydentää Saloteamin palveluvalikoimaa luontevasti

Tuotevalmistuksen uusi palvelumme on meille Saloteamissa odotettu askel palveluvalikoimamme laajentamisessa. Pitkään valmisteltu palvelu nousee tasavertaiseksi kahden pääpalvelumme, koneistuksen ja laiteliiketoiminnan, rinnalle.

– Odotamme sopimusvalmistuksen liiketoiminnan kasvavan merkittäväksi osaksi meidän palveluitamme. Uudesta palvelusta muodostetaan kolmas tukijalka nykyisten palvelujemme, alihankintakoneistuksen ja laiteliiketoiminnan rinnalle, toimitusjohtaja Hänninen summaa.

Uuden sopimusvalmistuksen ensimmäiset asiakasprojektit ovatkin jo käynnissä, ja odotamme palvelun kehittyvän kuluvana vuotena entistä vahvemmaksi.

Lue lisää Saloteamin sopimusvalmistuksesta täältä ja lataa uusi sopimusvalmistuksen ostajan opas täältä.