Tavataan Alihankintamessuilla Tampereella syyskuussa – uusi palvelumme ensi kertaa messuilla

Pitkän odotuksen jälkeen pääsemme tapaamaan messuilla! Olemme paikalla Alihankintamessuilla Tampereella Messu- ja Urheilukeskuksessa tiistaista torstaihin 21.–23. syyskuuta 2021.

Viime vuosien tapaan löydät meidät pohjoisen sisäänkäynnin lähettyviltä E-hallin osastolta E312.

Alihankintamessut ovat Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma, johon osallistumme jo 10. kerran. Messuille ovat tervetulleita niin teollisuuden yritykset, johtajat kuin asiantuntijatkin, sekä alalle suuntaavat opiskelijat.

Vuoden 2021 tapahtuma on meille kuin monelle muulle messukävijälle odotettu jälleennäkeminen pitkään jatkuneiden poikkeusolojen jälkeen.

Kohtaamisia terveys edellä

Tänä vuonna terveysturvallisuus raamittaa messuja koronatilanteen vuoksi. Tampereen Messut järjestää Alihankintamessut viranomaisten suositusten ja määräysten puitteissa, jotta terveysturvallisuus toteutuisi parhaalla tavalla. Tämän vuoksi esim. messujen päiväkohtaista kävijämäärää on rajattu, jotta turvavälit voidaan pitää suositusten mukaisena.

Me luonnollisesti noudatamme messujärjestäjän turvallisuusohjeita, joilla luomme osaltamme kaikille turvallista tapahtumaa.

Huomioimme messupisteellämme mm. turvavälit, kasvomaskisuosituksen, käsien desinfiointimahdollisuuden ja lähikontaktien välttämisen. Toivomme myös, että sinä messukävijänä noudatat messujärjestäjän suosituksia, jotta voimme tavata turvallisesti paikan päällä.

Aiempien vuosien perusteella messujen vilkkain päivä on keskiviikkona, jolloin kävijöitä on ollut edellisinä vuosina eniten. Jos haluat siis vierailla messuilla rauhallisempana ajankohtana, suunnittele vierailusi mahdollisuuksien mukaan toiselle päivälle kuin keskiviikolle.

Suosittelemme rekisteröitymään messuille etukäteen Alihankintamessujen sivuilla.

Tutustu 30-vuotiseen toimintaamme ja uuteen palveluumme messupisteellä

Messujen tärkein anti on tietenkin teidän tapaamisessanne – arvon kumppanit, uudet tuttavuudet ja muut messukävijät.

Olet erittäin tervetullut tutustumaan toimintaamme, kertomaan tuotannostasi ja keskustelemaan kanssamme!

Messuilla vietämme myös 30-vuotista taivaltamme teollisuuden kumppanina. Olemme kokenut ratkaisutarjoaja, ja saat meiltä saman katon alta kokonaispalvelut laitesuunnittelusta osavalmistukseen ja sopimustuotantoon.

Koko tarjontamme esillä messuilla

Sopimusvalmistus yli 20 vuoden laitevalmistuksen kokemuksella sinulle sopivassa laajuudessa – tarvittaessa täysin avaimet käteen -palveluna. Anna meidän hoitaa tuotevalmistuksesi tarpeesi mukaisesti materiaalihankinnoista osavalmistukseen ja kokoonpanoon.

Uusi sopimusvalmistuksen palvelumme on ensi kertaa esillä messuilla. Meillä on selkeä toimintamalli uusien projektien käynnistämiseen ja tuotannon toteuttamiseen. Tule keskustelemaan, millainen ratkaisu sopisi yrityksellesi.

– Vaativien kappaleiden CNC-koneistus. Esillä on myös eri materiaaleista valmistamiamme osia.

Tuotannon apulaitteet, joilla tehostamme tuotantosi nopeutta, tehokkuutta ja ergonomiaa. Keskustelemme mielellämme käytännön esimerkeistä, joiden avulla olemme parantaneet asiakkaidemme tuotannon ergonomiaa.

Olemme messuilla mukana monipuolisella joukolla, ja pääset keskustelemaan niin koneistuksen asiantuntijamme, asiakasvastaavamme kuin toimitusjohtajamme kanssa.

Löydät meidät pohjoisen sisäänkäynnin läheltä E-hallin osastolta E312.

Tavataan messuilla pian! Alihankintamessut järjestetään tiistaista torstaihin 21–23.9. 2021 Tampereen Messukeskuksessa. Aukiolo tiistaina ja keskiviikkona klo 9–17 ja torstaina klo 9–16. Lisätietoja ja saapumisohjeet: www.alihankinta.fi/

Seuraa ilmoitteluamme, sillä olemme mukana myös Teknologia 21 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 9. – 11.11.2021.