Tavataan Teknologia 22 -messuilla toukokuussa

Saloteam Teknologia 22

Kevät tuo mukanaan pitkään odotetun messutapahtuman, jossa me olemme mukana esittelemässä ratkaisujamme korkean teknologian toimijoille.

Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 22 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tiistaista torstaihin 3.-5.5.2022. Viimesyksyinen tapahtuma siirrettiin koronapandemian vuoksi, joten tänä vuonna kasvokkaiset kohtaamiset ovat erityisen odotettuja.

Tervetuloa piipahtamaan messupisteellämme, jonka löydät hyvin läheltä pohjoista sisäänkäyntiä paikalta 6t2!

Tuotantoa tehostavat ratkaisumme ovat esillä käytännön case-esimerkkien kautta

Toimintamme ytimessä on tehostaa asiakkaidemme tuotantoa high tech -ratkaisuilla, joilla voit parantaa tuotantosi nopeutta, laatua ja kustannustehokkuutta.

Mitä tuotantoa tehostavat teknologiaratkaisut käytännössä ovat ja miten ne voivat auttaa sinun teollisuusyritystäsi? Tule tutustumaan messupisteellä palveluihimme, laitteisiin ja ratkaisuihin, joita olemme suunnitelleet ja valmistaneet.

Messupisteellämme nähtävillä on mm. tuotannon ergonomiaa ja kokoonpanotyötä tehostavia laitteita sekä vaativaan teknologiakäyttöön sopivia koneistusosia, joita olemme valmistaneet.

Messuilla voit tutustua palvelutarjontaamme, joka ulottuu kattavasti tuotteen elinkaaren matkalle aina suunnittelusta proto- ja esituotannon sekä massatuotannon vaiheisiin.

Yli 30 vuoden kokemuksella olemme kehittävä kumppani yrityksellesi myös silloin, kun olet lanseeraamassa uutta ja tarvitset kokeneen laitesuunnittelijan ja -valmistajan tukea.

Koko palvelutarjontamme esillä messuilla

  1. CNC-koneistus, jonka osavalmistus sujuvoittaa laitevalmistustanne, kun saat kaiken saman katon alta.
  2. Sopimusvalmistus, jossa valmistamme tuotteet avaimet käteen -mallilla haluamaasi valmiusasteeseen.
  3. Tuotannon apulaitteiden suunnittelu ja valmistus. Valmistamme mm. testauksen ja kokoonpanon laitteita high tech -käyttöön.

Voit ilmoittautua Teknologia 22 -tapahtumaan tapahtuman verkkosivuilla täällä.

Tavataan toukokuussa – tervetuloa messupisteellemme 6t2!