Olemme mukana Alihankinta-messuilla: Tule keskustelemaan tuotantosi tarpeista

Osallistumme Suomen johtavaan teollisuuden messutapahtumaan tänäkin vuonna! Olemme mukana Alihankinta-tapahtumassa 27.–29. syyskuuta 2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messut on suunnattu kaikille teollisuuden parissa työskenteleville ja alasta kiinnostuneille.

Messupisteemme löydät osastolta E314, aivan pohjoisen sisäänkäynnin läheltä.

Miten ratkaisemme tuotantosi tarpeita? Tule tutustumaan palveluihimme

Haluatko laajentaa kumppaniverkostoasi ja ulkoistaa toimintojasi?

Tule keskustelemaan messupisteellemme, millaisia ratkaisuja voimme tarjota sinun yrityksesi tuotannon tehostamiseen.

1. CNC-koneistus. Messupisteellä esillä on koneistamiamme osia, joiden valmistamisesta meillä on jo yli 30 vuoden kokemus.

Levyosien koneistuskapasiteettimme on kasvanut huomattavasti uuden konehankinnan myötä kuluneena vuonna. Nykyään voimme koneistaa jopa 3000x1500x50 mm kokoisia osia niin alumiinista kuin teollisista muoveista.

Lue myös: Uusi CNC-jyrsinkoneemme mahdollistaa suurten levyjen käsittelyn ja moninkertaistaa kapasiteettimme  ja lataa konekanta-esitteemme täältä.

2. Tuotannon apulaitteet. Haluatko parantaa tuotantosi ergonomiaa, kokoonpanon prosesseja tai tehostaa testausvaiheita? Tuotannon apulaitteemme tuovat näihin räätälöityjä ratkaisuja.

Moni asiakkaamme on kiittänyt sitä, että koneturvallisuus on sisäänrakennettu osa jokaista laiteratkaisuamme. Tule pisteellemme keskustelemaan, miten koneturvallisuus toteutuisi sinun laitetoimituksessasi.

Lue lisää palvelustamme.

3. Sopimusvalmistus. Haluatko vapauttaa aikaasi tuotevalmistuksesta? Meiltä saat sopimusvalmistuksen haluamassasi laajuudessa – materiaaliostoista osavalmistukseen ja kokoonpanoon.

Jos ura alihankintateollisuuden parissa kiinnostaa, messupisteellämme voit keskustella myös työskentelymahdollisuuksista Saloteamilla. Rekrytoimme uusia työntekijöitä säännöllisesti, sitä mukaa kun asiakastarpeemme kasvavat. 

Tavataan Alihankinta-tapahtumassa 27.–29. syyskuuta 2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.  Messuille on vapaa pääsy rekisteröityneille kävijöille.

Lue seuraavaksi: Tuotannon tehostaminen teollisuudessa: Ratkaisuja korkean teknologian tarpeisiin