Pintakäsittely ja muut koneistuksen jälkityöt viimeistelevät tilauksen

Tarvitsetko koneistusosat tietyllä tapaa viimeisteltynä? Onko osien ulkonäöllä ja yksityiskohdilla tärkeä merkitys toiminnallesi? 

Meiltä saat laadukkaiden koneistusosien lisäksi koneistuksen viimeistelypalvelut, joilla voit parantaa niin osien ulkonäköä, kulutuskestävyyttä kuin toiminnallisuutta. Tämä myös säästää aikaasi, sillä sinun ei tarvitse erikseen etsiä jälkitöiden toteuttajaa tai järjestellä logistiikkaa, kun saat kaiken saman katon alta.

Toteutamme koneistuspalvelua kattavasti teollisuusyrityksille: Meiltä saat sekä noin 20 kappaleen piensarjat, että satojen kappaleiden sarjat. Aivan yksittäisiä kappaleita emme koneista. 

Millaisia koneistuksen jälkitöitä tarjoamme?

Pintakäsittelyn ja muiden viimeistelytöiden valinta lähtee aina tarpeistasi. Onko osillesi asetettu vaatimuksia kulumisen kestävyydestä tai tuleeko niiden sointua yrityksesi ja laitteidesi värimaailmaan? 

Näihin ja moniin muihin ratkaisu löytyy oikeasta viimeistelytyöstä. Mikäli koneistusosat ovat esillä ja niille on annettu tarkkoja vaatimuksia, pintakäsittelyn ja muiden viimeistelytöiden merkitys kasvaa. 

Myös esimerkiksi puhdastiloissa toimivat prosessit vaativat ratkaisuja, joista ei saa potentiaalisesti irrota kemiallisia tai mekaanisia jäämiä. Tähänkin voimme vaikuttaa oikealla viimeistelyllä.

Tyypillisiä pintakäsittely- ja viimeistelypalveluitamme:

  • Osien pesu ja puhdistus. Voimme pestä osat niin ultraäänen avulla kuin teollisuuspesukoneessa, ja meiltä onnistuu myös mm. pintojen puhdistuspuhallus, (käytössä tarpeen mukaan esimerkiksi karbidi-, sooda- ja lasikuulapuhallus).
  • Osien mekaaninen jälkikäsittelyö, kuten myllytys ja kiillotus.
  • Osien pinnoitukset ja merkinnät, kuten maalaus, anodisointi eli eloksointi ja karkaisu sekä lasermerkinnät
  • Osien hitsaus kokoonpanoksi. Tutustu kokoonpanopalveluumme.

Olemme rakentaneet asiakkaidemme tarpeita kuunnellen oman pesulinjaston, jossa koneistusosien puhdistus ja pesu onnistuu nopeasti osana toimitusprosessiamme. Linjan yhteyteen on toteutettu myös osien pussitus ilmatiiviiseen pakkaukseen, eli puhdistetut osat saadaan heti suojattua mm. käsin kosketukselta ja pölyltä.

Pesukone
Pesukone
Pesuallas koneistus
Pesuallas
Ultraäänipesuri
Ultraäänipesuri

Eikö haluamasi viimeistelytyö ole mainittuna? Ota meihin yhteyttä, ja keskustellaan, kuinka voimme ratkaista asian. 

>> Lue lisää koneistuspalvelustamme. 

>> Lataa konekantaesite, josta näet konekantamme tiedot.

Myllytyskone ja -osia

Miksi hankkia pintakäsittely ja muut viimeistelypalvelut meiltä? 

Kun tilaat koneistusosia meiltä, saat kattavat palvelut saman katon alta ja säästät omaa aikaasi.

Olemme työskennelleet koneistuksen parissa 30 vuotta, ja löydämme ratkaisut moniin koneistuksen tarpeisiin.  Osan viimeistelytöistä toteutamme itse omissa tiloissamme, ja osan tilaamme yhteistyökumppaneiltamme. 

Laajan kumppaniverkostomme ansiosta voimme toteuttaa viimeistelytöitä erittäin monipuolisesti. Olemme valinneet kumppanimme tarkasti, minkä ansiosta koneistusosien toimitukset etenevät sovituissa aikatauluissa ja kustannustehokkaasti. Kumppanimme toteuttavat jälkikäsittelynä mm. anodisointia, kultauksia, nikkelöintejä, passivointia ja karkaisuja sekä hitsausta.

Panostamme kaikessa toiminnassamme kustannustehokkuuteen ja tarkkaan laadunvalvontaan, minkä ansiosta sinä saat korkealaatuiset koneistusosat sovitussa aikataulussa ja tarpeidesi mukaisena. 

Lue myös: Mistä koneistuksen hinta koostuu?

Kuinka koneistusosien viimeistely etenee? 

Viimeistelyn toteutamme lisäpalveluna, jonka yksityiskohdat ja kustannukset sovimme erikseen osana tarjousprosessia.

1. Ota yhteyttä ja kerro koneistusosien tarpeestasi. 

2. Merkitse haluamasi viimeistely(t) mahdollisimman tarkasti jo tarjousvaiheen lähtötietoihin. 

3. Koneistamme osat, ja hoidamme tarvittavat viimeistelytyöt joko itse tai kumppanin kautta. 

4. Lähetämme osat haluamaasi osoitteeseen sovittuna ajankohtana. Voimme pakata osat suojatusti, jolloin ne pysyvät suojassa esimerkiksi pölyltä ja sormenjäljiltä.

Pussikone

Etsitkö osaavaa alihankintakoneistusta, joka toteuttaa tarvittaessa myös viimeistelytyöt? 

Ota yhteyttä ja keskustellaan, kuinka voimme ratkaista yrityksesi koneistustarpeet. 

Lue seuraavaksi: Referenssi Saloteam x Wisematic: koneistusosien toimitusta erinomaisella palveluasenteella