CNC-koneistus

CNC-koneistus teollisuusyrityksellesi yli 30 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Saat tarpeitasi vastaavat toimitukset sovitussa aikataulussa, aina korkealla laadulla ja joustavasti palvellen! Metallien ja muovien koneistuksen ohella tarjoamme viimeistelypalvelut, kuten pintakäsittelyt ja kokoonpanon.

Tutustu lisää ota yhteyttä

CNC-koneistus vaativiin tarpeisiin

Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten metalli- ja muovikappaleiden jyrsintään ja sorvaukseen. Meiltä saat tilaukset eri kokoisiin tarpeisiin, aina parinkymmenen osan sarjoista useiden satojen kappaleiden tilauksiin. Aivan yksittäisiä kappaleita emme koneista.

 • Pienimmät koneistamamme osat ovat noin nelisenttimetrin kokoluokkaa, ja suurimmat jopa 3000 x 1500 x 50 mm.
 • CNC-koneistuksen ohella saat tarvittaessa myös viimeistelypalvelut, kuten pintakäsittelyt ja kokoonpanon.

Asiakkaamme koostuvat mm. ajoneuvo-, lääke- ja elektroniikkateollisuuden yrityksistä, joilla on säännöllinen tarve kokeneelle alihankintakumppanille. Osiamme käytetään esimerkiksi vaativassa high tech -laitevalmistuksessa.

CNC-koneistuksemme palvelee joustavasti eri alojen toimijoita – ota yhteyttä ja kysy lisää, kuinka voimme auttaa sinun yritystäsi.

Lue lisää toimialakohtaisista ratkaisuistamme.

ota yhteyttä lomakkeella

Miksi valita CNC-koneistus meiltä?

Valvotusti korkealaatuinen työnjälki. Laadunvalvonta on kiinteä osa työskentelyämme, minkä ansiosta saat mittatarkat, virheettömät ja tarpeidesi mukaan viimeistellyt koneistusosat.

Kustannustehokas toiminta. Hyödynnämme tuotannossamme automatiikkaa ja meillä on tehokas prosessinhallinta, minkä ansiosta saat toimitukset kilpailukykyisesti. Lue lisää, mistä koneistuksen hinta muodostuu.

– Pitävät toimitusajat. Saat meiltä realistisen aikatauluarvion toimitusaikatauluista, luonnollisesti toiveesi huomioiden. Eritystilanteissa pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan ilta- ja viikonloppuresursseja lisäpalveluna. Tehokas logistiikkaketjumme huolehtii toimituksen sujuvuudesta.

Nopea ja joustava palvelu. Pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa tarpeistasi ja olemme helposti puhelinsoiton tai Teams-palaverin päässä. Meille sujuva keskusteluyhteys on tärkeää, ja lupaamme vain sen, mitä voimme toimittaa. 

Ei vain toimitusta, vaan myös näkemystä. Mekaniikan vahvana asiantuntijana voimme ohjeistaa, kuinka voit esimerkiksi parantaa osien kustannustehokkuutta ja laatua.

Kattavat palvelut samalta luukulta. Saat meiltä CNC-koneistuksen ohella pintakäsittelyt ja viimeistelyt, kokoonpanopalvelun, tuotannon apulaitteiden ratkaisuja sekä avaimet käteen –sopimusvalmistuksen. Näin ollen saat mahdollisimman valmiin toimituksen sujuvasti.

“Olemme voineet parantaa omaa työnjälkeämme Saloteamin asiantuntijoiden ansiosta.” – Cencorp Oy.

“Kokonaisuus toimii nopeasti ja vaivattomasti. Ei tarvitse kysellä perään, toimitusajat pitävät, laatu kohdallaan.” – Asiakaskyselyn vastaus.

CNC-koneistus eri metalli- ja muovilaaduista

Yleisin koneistamamme materiaali on alumiini, jota varastoimme levyinä ja tankoina. Varastolaatujamme ovat 5083, 6026, 6028 ja 7075. Halutessasi saat alumiiniosat pinnoitettuina.

Koneistamme myös terästä (esimerkiksi laatuina S355, 1.4301, 1.4404 ja 1.4028), kuparia ja pronssia.

Tutustu alumiinin koneistukseen

Muoveista koneistamme useita teknisiä laatuja, erityisesti POM:ia, polykarbonaattia ja polyeteeniä.

Komposiiteista varastoimme ja koneistamme mm. CEM-1-materiaalia. Sähköä johtavia ja antistaattisia varastolaatujamme ovat puolestaan POM ja D-Rim.

Tutustu muovin koneistukseen

Varastoimme yleisimpiä materiaaleja, mikä nopeuttaa tilaus-toimitusketjua. Pyrimme pitämään yleisiä materiaaleja jatkuvasti hyllyssä, ja hankimme niitä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

“Laadukas ja viimeistelty koneistus. Nopea suunnittelupalvelu.” – Asiakaskyselyn vastaus.

“Hyvä yhteistyöverkosto, ohutmetallista pintakäsittelyihin.” – Asiakaskyselyn vastaus.

Moderni CNC-konekanta vastaa monipuolisiin tarpeisiin kustannustehokkaasti

cnc-jyrsinkone

Tehokkaat CNC-koneemme mahdollistavat monipuolisten osien valmistamisen. Hyödyntämällä kappaleenvaihtoautomatiikkaa saamme pitkien sarjojen koneistukseen tehokkuutta ja lisäkapasiteettia.

 • Kolme levykonetta jopa 3000x1500x40 mm osille.
 • Kolme kolmiakselista konetta paksummille osille.
 • Kaksi viisiakselista koneistuskeskusta.
 • Kaksi sorvia.
 • Neljä kappaleenvaihtoautomatiikalla varustettua konetta.
 • 3d-mittalaite osien tarkastukseen ja laadunvalvontaan.

>> Tutustu lisää ja lataa esite, josta näet tarkemmat tiedot CNC-koneistamme.

CNC-konekantamme

Laadunvalvonta takaa virheettömät osat

Laadunvalvonta on kiinteä osa toimituksiamme, minkä ansiosta sinä saat mittatarkat, korkealaatuiset ja tarkoituksenmukaisesti viimeistellyt koneistusosat.

Katso videolta, mitä etuja 3D-mittauskone tarjoaa osien mittatarkkuuden varmistamisessa.

Kiinnostuitko? Näin CNC-koneistus etenee

 1. Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
 2. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, normaalisti 1–2 työpäivän sisällä.
 3. Käymme läpi CNC-koneistuksen tarvettasi ja saat sitovan tarjouksen. Tarvittaessa käymme tarjousta läpi kanssasi.
 4. Saat pitävän arvion toimitusajasta, sovimme tuotannon järjestelyistä ja siirrämme tilauksesi tuotantoon.
 5. Pakkaamme ja lähetämme osat haluamaasi osoitteeseen. Tyypillinen toimitusaikamme on 3–5 viikkoa. Lue, mitkä asiat vaikuttavat toimitusaikaan.

Avaa CNC-koneistuksen lähtötietolomake alta. Dokumentti sisältää koneistusosien tarjouksiin tarvittavia lähtötietoja.

Ota yhteyttä Lähtötietolomake
cnc koneistus

Toimiva yhteistyö, ensiluokkaiset koneistusosat: Kokemuksia CNC-koneistuksestamme

“Meille avaintekijä on toimiva yhteistyö, joka säästää aikaa ja vaivaamme. Saloteamilla toimitusajat ovat nopeita ja luotettavia, ja heidän kanssaan projektit etenevät sovitulla tavalla. ”

Wisematic Oy:n toimitusjohtaja Riku Heikkilä. Wisematic on robotiikkaan erikoistunut yritys, joka tilaa alumiinin koneistusta Saloteamilta. Lue asiakastarina.

“Meillä on kokemusta monista eri toimittajasta, ja Saloteamin asiantuntijuus on erinomaista etenkin levymäisissä osissa, joihin meillä on jatkuva tarve. Heiltä löytyy kustannustehokkaita ratkaisuja eri kokoisiin tarpeisiin.”

Cencorp Oy:n Supply Chain Manager Mika Heinävaara. Cencorp on prosessiautomaation yritys, joka käyttää Saloteamin koneistamia osia osana laitevalmistustaan. Lue asiakastarina.

“Heillä on hyvä kokonaisymmärrys siitä, mihin käyttöön koneistusosia tarvitsemme. Ammattilaisina he ymmärtävät nopeasti, millaisia ratkaisuja etsimme. Asioita ei tarvitse selittää moneen kertaan.”

Wisematic Oy:n toimitusjohtaja Riku Heikkilä. Lue lisää. 

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.