CNC-koneistus

Sarjatuotannon CNC-koneistuspalvelut teollisuusalan yrityksellesi

Lue lisää ota yhteyttä

Metallisten ja muovisten osien koneistus kaikkialle Suomeen

Koneistamme mittatarkkoja sarjatuotannon osia korkean teknologian teollisuusyrityksille. Kappaleiden koko vaihtelee yrityksesi tarpeiden mukaan: valmistamme niin 20 kappaleen piensarjat kuin satojen kappaleiden toimitukset. Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten metalli- ja muovikappaleiden lastuavaan työstöön.

Kun etsit ammattitaitoista, nopeasti tavoitettavaa ja kokenutta CNC-koneistuksen kumppania, me Saloteamilla ratkaisemme tarpeesi. Vahva toimialaosaamisemme ja toimitusvarmuutemme tuovat lisäarvoa liiketoimintaasi.

Asiointi on sinulle helppoa, sillä me otamme vastuun koko projektin kokonaisuudesta. Teemme projektin sinulle mahdollisimman vaivattomaksi, sillä hoidamme oheispalveluna tarvittaessa myös pintakäsittelyn, kappaleiden kokoamisen toimitusvalmiiksi sekä tarkistamme niiden toimivuuden.

Tyypillinen koneistusasiakkaamme on korkean teknologian teollisuusalan yritys, joka tekee laitevalmistusta. Meillä on vuosikymmenten kokemus muun muassa ajoneuvo-, lääke-, elektroniikka- kuin koneteollisuuden kumppanuuksista. Koneistamme monipuolisesti osia myös muiden toimialojen tarpeisiin.

ota yhteyttä lomakkeella

Näin CNC-koneistus etenee 

 • 1. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
 • 2. Vastaamme tyypillisesti työpäivän sisällä kaikkiin yhteydenottoihin.
 • 3. Tarvittaessa käymme tarjouksen yksityiskohdat kanssasi läpi.
 • 4. Sovimme aikatauluista ja toimitamme tilauksen sovitusti. Toimitusaika vaihtelee projektin ja tarpeesi mukaan – tyypillinen toimitusaikamme on 3-5 viikkoa.
 • 5. Voit huoletta jättää koko projektin käsiimme – hoidamme tarvittaessa myös kokoonpanon ja pintakäsittelyn!

Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yrityksellesi sopivin ratkaisu!

Voit ladata koneistuksen lähtötietolomakkeen alta. Dokumentti sisältää koneistusosien tarjouksiin tarvittavia lähtötietoja.

Lähtötietolomake

Metallin ja muovin CNC-koneistus mittatarkasti

CNC-koneistuksemme palvelee eri kokoluokan sorvattuja ja jyrsittyjä piensarjoja ja tuotantoeriä. Vahva mekaniikan tuntemuksemme, tehokas konekantamme ja monipuoliset materiaalit varmistavat yksityiskohtaiset ratkaisut yrityksellesi.

Metalleista käsittelemme etenkin alumiinia, terästä ja ruostumatonta terästä. Suurnopeuskoneemme jyrsii levymäiset alumiinit ja muovit valmiiksi kappaleiksi kustannustehokkaasti, tarkasti ja nopeasti.

Tutustu lisää alumiinin koneistukseemme

Koneistamme useita teknisiä muoveja, kuten korkeita lämpötiloja kestäviä muoveja, sekä muun muassa POM-, PC-, PE-, PET- ja D-RIM-muoveja. Kaksi Datron-suurnopeuskonettamme nopeuttavat prosessin kulkua, sillä koko sarja voidaan koneistaa yhdellä asetuksella yhdestä levystä. Suurnopeuskoneilla jyrsimme myös poteroita ja tasoja, joiden työstö ei olisi mahdollista perinteisillä levytyökeskuksilla tai vesileikkauskoneilla.

Tutustu lisää muovin koneistukseemme

CNC-koneistus, jyrsintä ja sorvaus eri kokoisille tuotantosarjoille

 • CNC-koneistus: alumiinin ja teknisten muovien jyrsintä ja sorvaus ovat ydinosaamistamme.
 • Pienimmät koneistettavat osat ovat noin neliösenttimetrin kokoisia, suurimmat jopa 3000x1500x50 mm.
 • Tehokas konekanta varmistaa kapasiteettimme: käytössämme on 10 CNC-konetta. Tutustu konekantaamme täällä.
 • Hoidamme projektin alusta loppuun: saat tarvittaessa myös kokoonpanopalvelut, pinnoitukset ja muut oheispalvelut osana koneistusta.
 • Palveluksessasi on yli 20 alan läpikotaisin tuntevaa asiantuntijaa.
 • Toimitamme kaikkialle Suomeen.
 • CNC-koneistuksen toimitusaikamme ovat nopeat ja joustavat!
ota yhteyttä

Koneistusosien laadunvalvontaa 3D-mittakoneella

Joustava toimitus, sujuva yhteydenpito ja koneistuksen syvällinen ymmärrys

Vahvan toimitusvarmuutemme taustalla on mekaniikan läpikotainen tuntemus. Meillä on yli 30 vuoden kokemus CNC-koneistuksesta, ja pidämme osaamisemme ajan tasalla opiskelemalla alan uusimpia kehityssuuntia. Olemme vaativan koneistuksen kokonaisvaltainen kumppani, ja räätälöimme tilaukset erityisvaatimustesi mukaiseksi.

Saamme asiakkailtamme kiitosta huippuluokan toimitusvarmuudesta, sujuvasta yhteydenpidosta sekä erinomaisesta CNC-koneistuksen hinta-laatusuhteestamme. Lue lisää, mistä koneistuksen hinta muodostuu.

Koneistuksen ohella saat meiltä kokoonpanon, tuotannon apulaitteiden palvelut ja sopimusvalmistuksen.

CNC-koneistus – asiakaskokemuksia

“Meille avaintekijä on toimiva yhteistyö, joka säästää aikaa ja vaivaamme. Saloteamilla toimitusajat ovat nopeita ja luotettavia, ja heidän kanssaan projektit etenevät sovitulla tavalla. ”

Wisematic Oy:n toimitusjohtaja Riku Heikkilä. Wisematic on robotiikkaan erikoistunut yritys, joka tilaa alumiinin koneistusta Saloteamilta. Lue asiakastarina.

“Saloteam valmistaa meille osia, jotka läpäisevät tarkat vaatimuksemme. Siksi yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Laitteidemme avulla kannatetaan esimerkiksi 50 tonnin kuormia kymmenien metrien korkeudessa. Siksi jokaisen osan pitää toimia luotettavasti.”

Ellegon tuotantopäällikkö Yrjö Tuominen. Ellego valmistaa mm. vaativia tehoelektroniikan osia, ja on Saloteamin koneistuksen kumppani jo 1990-luvulta lähtien. Lue lisää täältä.

“Kiireessä kumppanuuden arvo punnitaan. Olemme saaneet Saloteamilta aina ystävällistä ja tehokasta palvelua, jopa silloin, kun aikataulut painavat kaikkien niskassa”

Saloteamilta koneistuspalveluja tilaavan Led-optiikkayrityksen LEDiLin Application Engineering Manager Juha Röyhkiö. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.