Suurikokoisen alumiinilevyn koneistus

Alumiinin koneistus

Valmistamme joustavasti, täsmällisesti ja nopeasti vaativatkin kappaleenne. Yleisimmin koneistamamme alumiinityypit ovat 6082, 5754, 5083, 6026 sekä 7574.

 

Nopeat toimitusajat, monipuolinen osaaminen

CNC-koneistusyksikkömme voi toteuttaa asiakkaan toimittaman 3D-mallin perusteella alumiinikappaleita, joiden mittatarkkuus on huippuluokkaa. Kalibroidun mittakoneen avulla pystymme varmistamaan, että osa on täsmälleen määritellyn mukainen.

 

Levymäisten kappaleiden työstö tehokkaasti

Saloteam tarjoaa erikokoisten levymäisten kappaleiden valmistamista tehokkaasti ja taloudellisesti. Kaksi Datron-suurnopeuskonettamme mahdollistavat sen, että koko sarja erilaisia osia voidaan koneistaa suoraan isosta levystä, yhdellä asetuksella. Tämä säästää huomattavasti asetus- ja valmisteluaikaa. Karan suuri pyörimisnopeus (max. 40 000 r / min) sekä laitteen monipuoliset ominaisuudet tehostavat työstöä merkittävästi.

Koneisiin mahtuu jopa 1500 x 1000 x 15 mm kokoinen levyaihio, josta koneistetaan yksi tai useampia osia kerrallaan.

Datron-suurnopeuskoneiden avulla voidaan helposti toteuttaa vaativien poteroiden ja tasojen jyrsintä, mikä ei ole mahdollista perinteisillä levytyökeskuksilla tai vesileikkauskoneilla.

Katso video Datron-suurnopeuskoneen toiminnasta.

 

Pinnoitukset ja muut oheispalvelut

Toimitamme alumiiniosat tarvittaessa myös pintakäsiteltyinä, tyypillisimmin anodisoituina harmaaksi tai mustaksi. Myös muut värit onnistuvat, kuten myös osien maalaus.

 

Lisätietoa

Lue lisää alumiiniosien koneistuspalveluistamme täältä.

Ota yhteyttä koneistusmyyntiimme!

Soita +35827215500 tai  lähetä viesti sales@saloteam.fi.