Muovin koneistus

Piensarjoista tuotantoeriin

Saloteam tarjoaa alihankintapalveluna muovin koneistusta piensarjoista tuotantoeriin. Koneistettavat kappaleet toteutetaan asiakkaan 3D-mallin perusteella täsmällisesti, jolloin eri osat sopivat tarkasti yhteen kokoonpanovaiheessa.

Nopeat toimitusajat, monipuolinen osaaminen

Panostamme tekniseen osaamiseen sekä nykyaikaiseen ja tehokkaaseen konekantaan. Valmistamme vaativatkin muovikappaleet nopeasti.

Koneistamme useita teknisiä muoveja, mukaan lukien korkeita lämpötiloja kestävät sekä ESD-turvalliset sähköä johtavat tyypit. Varastotyyppejämme ovat mm. POM, PC, PE, PET ja D-RIM.

Levymäisten kappaleiden työstö tehokkaasti

Saloteam tarjoaa erikokoisten levymäisten kappaleiden valmistamista tehokkaasti ja taloudellisesti. Kaksi Datron-suurnopeuskonettamme mahdollistavat sen, että koko sarja erilaisia osia voidaan koneistaa suoraan isosta levystä, yhdellä asetuksella. Tämä säästää huomattavasti asetus- ja vaihtoaikaa. Karan suuri pyörimisnopeus (max. 40 000 r / min) sekä laitteen monipuoliset ominaisuudet tehostavat työstöä merkittävästi.

Koneisiin mahtuu jopa 1500 x 1000 x 15 mm kokoinen levyaihio, josta koneistetaan yksi tai useampia osia kerrallaan.

Datron-suurnopeuskoneiden avulla voidaan helposti toteuttaa vaativien poteroiden ja tasojen jyrsintä, mikä ei ole mahdollista perinteisillä levytyökeskuksilla tai vesileikkauskoneilla.

Katso video Datron-suurnopeuskoneen toiminnasta.

 

 Ota yhteyttä koneistusmyyntiimme!

+35827215500

sales@saloteam.fi

 

Lue lisää muoviosien koneistuspalveluistamme täältä.