Koneistus Tampere ja Pirkanmaa

Koneistus Tampereelle ja Pirkanmaalle onnistuu laadukkaasti meiltä! Toimitamme CNC-koneistuspalvelua kaikkialle Suomeen yli 30 vuoden kokemuksella. Lähetämme osat haluamaasi osoitteeseen sovitussa aikataulussa.

lue lisää ota yhteyttä

Koneistus Tampereelle ja lähialueille 

Koneistamme alumiinia, terästä, teollisia muoveja sekä muita materiaaleja vaativiin teollisuusyritysten tarpeisiin. Sarjakoot joustavat yrityksesi tarpeiden mukaan, ja meiltä onnistuu niin noin 20 kappaleen piensarjat kuin satojen koneistuskappaleiden valmistus.

Koneistamme pääosin pieniä ja keskisuuria metalli- ja muovikappaleita. Olemme erikoistuneet lastuavaan työstöön, jyrsintään ja sorvaukseen.

Lataa alta lähtötietolomake, joka sisältää koneistusosien tarjouksiin tarvittavia lähtötietoja.

Lähtötietolomake

Tehokas konekanta käsittelee eri kokoiset koneistusosat

Käytössämme on tehokas ja moderni konekanta, joka työstää tottuneesti eri kokoiset koneistusosat. Pienimmät osat, joita voimme koneistaa ovat noin neliösenttimetrin kokoisia, suurimmat jopa 3000x1500x50 mm. Koneisiimme lukeutuu CNC-koneistuskeskusten ohella laadunvalvontaan tarkoitettu 3D-koordinaattimittakone sekä suurille levyille tarkoitettu CNC-jyrsinkone. 

Automaatiota hyödyntävä konekanta mahdollistaa suurtenkin sarjojen työstön ilman kustannusten nousua. Päivitämme konekantaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, jotta voimme varmistaa räätälöidyt ja laadukkaat tilaukset.

>> Lue lisää konekannastamme ja lataa konekanta-esite täältä.

Millaisia asiakkaita palvelemme?

Palvelemme monipuolisesti yritysasiakkaita, joista suurin osa työskentelee valmistavan teollisuuden parissa. Usein koneistusasiakkaamme on laite- tai konevalmistuksen parissa operoiva korkean teknologian yritys. Palvelemme muun muassa ajoneuvo-, lääketeollisuus- ja elektroniikkateollisuuden toimijoita.

Olemme kokenut kumppani niin alansa markkinajohtajille kuin uusia tuotteita lanseeraaville toimijoille, joilla on jatkuvaa tarvetta koneistusosille. Jos tarvitset koneistusta Tampereen seudulle, ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, ja katsotaan, miten voimme auttaa sinun koneistustarpeitasi.

Saloteamilla on hyvä kokonaisymmärrys siitä, mihin käyttöön koneistusosia tarvitsemme. Ammattilaisina he ymmärtävät nopeasti, millaisia ratkaisuja etsimme. Asioita ei tarvitse selittää moneen kertaan. – Wisematic.

Lue lisää asiakaskokemuksia:

Wisematic: Koneistusosia erinomaisella palveluasenteella

Ellego Powertec: Laadukkaat osat ovat elinehto

Katso referenssit
koneistuksen hinta

Miksi valita koneistus Tampereelle juuri meiltä?

Ammattitaito ja laadukas työnjälki. Olemme mekaniikan vahva osaaja yli 30 vuoden kokemuksella. Tuemme tarvittaessa myös laitesuunnitteluasi ja kehitämme toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatteen mukaan.

Sujuva viestintä ja palveluasenne. Emme vain koneista, vaan kuuntelemme tarpeitasi ja halutessasi saat meiltä konsultoivaa apua. Meillä keskustelet aina myös ihmisen kanssa ja tavoitat meidät yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla, ja olet myös tervetullut vierailemaan tiloissamme.

Laadunvalvonta osana jokaista tilausta. Varmistamme osien korkean laadun, mittatarkkuuden ja moitteettoman kunnon ennen niiden toimitusta eteenpäin. Lue lisää laadunvalvonnastamme: Kuinka tarkka on mittatarkka?

Kustannustehokkuus. Tehokas työskentelymme, automaatiota hyödyntävä konekantamme ja materiaalien monipuolisuus pitää koneistuksemme kustannustehokkaana. Lue lisää, mistä koneistuksen hinta koostuu.

Laaja palveluvalikoima saman katon alla. Koneistuksen ohella saat meiltä kokoonpanon, tuotannon apulaitteiden valmistuksen palvelut sekä laajemman sopimusvalmistuksen.

Hyvä ja joustava palvelu. Useimmiten erityisen nopeaa toimintaa vaativiin tarpeisiimme riittävän toimitusajan puitteissa! – Asiakkaan kommentti.

Koneistus Tampere

  • CNC-koneistusta Tampereelle ja muualle Suomeen teollisuusyritysten tarpeisiin.
  • Toimitamme koneistusosat haluamaasi osoitteeseen Salosta käsin.
  • Erikoistumme pienten ja keskisuurten kappaleiden koneistukseen.
  • Palvelemme joustavasti, ja kiiretilanteissa pyrimme järjestämään tuotantoomme mm. ilta- ja viikonlopputöitä.
  • Lisäpalveluna saat mm. osien pintakäsittelyn ja kokoonpanon.
Ota yhteyttä

Koneistus Tampere ja lähialueet: Tarjouspyynnöstä toimitukseen

Tarvitsetko koneistusta Tampereelle tai lähialueille? Asia etenee sujuvasti meidän johdollamme.

  1. Ota meihin yhteyttä sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla. Vastaamme normaalisti 1–2 työpäivän sisällä – aina mahdollisimman pian.
  2. Käymme läpi koneistustarpeesi ja annamme tarjouksen. Tarvittaessa käymme tarjouksen läpi kanssasi ennen sen hyväksymistä.
  3. Sovimme tuotannon järjestelyistä ja siirrämme tilauksesi tuotantoon. Saat myös pitävän toimitusaika-arvion.
  4. Lisäpalveluna saat meiltä myös pintakäsittelyn ja kappaleiden kokoamisen.
  5. Toimitusaika vaihtelee senhetkisen tilanteen ja tarpeesi mukaan – tyypillinen toimitusaikamme on 3–5 viikkoa. Lue, mitkä asiat vaikuttavat toimitusaikaan. 

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.