3D-suunnittelupalvelut

Keskeinen osa Saloteamin palveluita on 3D-suunnittelupalvelu. Suunnittelu ja ideointi aloitetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä. Suunnittelijamme keskittyvät etsimään kustannustehokkaan ja toimivan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin.

Suunnittelutiimimme tavoitteena on olla osana tuotekehitysprojektia mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Monipuolinen suunnittelu- ja tuotekehitysosaamisemme takaa sen, että asiakas saa Saloteamilta tuotteeseensa sopivia ratkaisuja, jotka tehostavat kokoonpanoprosesseja.

3D-suunnittelu etenee yhteistyössä

Saloteamilla tuote etenee nopeasti 3D-suunnittelun ja tuotannon kautta tilaajalle. Tuotteet testataan huolellisesti ennen toimitusta, jonka jälkeen asiakas testaa prototyypin omassa kokoonpanoprosessissaan. Jo suunnitteluvaiheessa huomioidaan tuotteiden ergonomia, muunneltavuus sekä huoltoon liittyvät seikat. Käytämme tuotannon tukena 3D CAD/CAM -mallinnusohjelmien ja työstökoneiden viimeisintä tekniikkaa. Saloteam käyttää tutkittuja ja ESD-suojattuja materiaaleja kaikissa tuotteissaan.  Materiaalien valinnassa ja ratkaisuissamme olemme myös kiinnittäneet huomiota hyvään kulutuskestävyyteen ja mekaaniseen lujuuteen.  Nämä ominaisuudet lisäävät tuotteidemme elinikää ja käyttökelpoisuutta tuotannossa.