Saloteam huolehtii myös tuotteiden huollosta ja toimittaa tarvittaessa varaosat.

Huoltopalvelut

Saloteamin huoltopalvelu toimii tehokkaasti ja luotettavasti, kun asiakkaamme tarvitsevat varaosia tai huoltoa laitteisiinsa. Nopean palvelumme ansiosta tuotantoon ei aiheudu katkoksia.

Varaosat

Saloteamin kokoonpanoa helpottavien ratkaisujen varaosien tilaaminen on tehty Saloteamilla joustavaksi. Saloteam määrittelee jo tuotteen suunnitteluvaiheessa varaosalistan, jonka mukaan asiakkaan on helppo tilata suositeltuja varaosia. Halutessaan asiakas voi tilata myös muita tuotteen sisältämiä osia tuotteen mukana toimitetun räjäytyskuvan ja osaluettelon perusteella.

Varaosia voidaan valmistaa asiakkaan niin halutessa myös yksittäiskappaleina, ja minimitilauseriä ei ole. Valmistamiemme ratkaisujen varaosia on mahdollista tilata myös senkin jälkeen, kun itse tuotteen valmistus on päättynyt. Varaosia toimitetaan sekä suoraan varastostamme että tuotekohtaisesti tilaamalla. Joustava varaosapalvelu mahdollistaa asiakkaalle keskeytymättömän tuotannon ja helposti huollettavat kokoonpanotyökalut.

Huolto

Saloteamin tuotteet ovat pääosin huoltovapaita, mikä tekee niistä tuotantoprosessien kannalta erittäin kustannustehokkaita. Kuluvien osien vaihto onnistuu asiakkaalta omatoimisesti selkeiden huolto-ohjeiden avulla. Tarvittaessa myös Saloteamin tuotetuki tarjoaa lisäohjeita huoltotoimenpiteisiin. Aiemmin toimitettuja laitteita voidaan myös päivittää Saloteamilla uudempaan versioon. Saloteam palvelee asiakkaitaan kaikissa tuotteen kehittämiseen liittyvissä asioissa.