SALOME-kokonaispalvelut

SALOME-palvelukonsepti on ratkaisu asiakkaille, jotka tarvitsevat mekaniikkaa ja elektroniikkaa sisältäviä tuote- ja palvelukokonaisuuksia. Saloteamin, Muurlan Elektroniikan, Haliticin ja ELMO Designin muodostaman tiiviin yhteistyöverkon avulla saat kaikki tarvitsemasi palvelut!

SALOME-yhteistyö toimii yhden luukun -periaatteella. Asiakkaalla on halutessaan vain yksi sopimuskumppani, joka pystyy palvelemaan asiakasta entistä monipuolisemmin ja tarjoamaan kattavan palvelukokonaisuuden koostuen eri yritysten palvelu- ja tuotevalikoimasta. Näin ylläpidetään tehokkuutta samalla kun asiakkaan resursseja vapautuu muuhun toimintaan.

Esimerkiksi testilaitteita toteutettaessa yhdistetään tyypillisesti elektroniikkaa ja mekaniikkaa kokonaisuudeksi, jolla asiakkaan omia tuotteita pystytään testaamaan tehokkaasti. Tyypillisessä projektissa Saloteam vastaa tällaisen laitteen mekaniikan suunnittelusta ja valmistuksesta sekä testilaitteen kokoonpanosta. Elektroniikan suunnittelu ja valmistus onnistuvat tehokkaasti Haliticin ja Muurlan Elektroniikan kautta.

Kattava palveluvalikoima

Autamme asiakkaitamme tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa ideoinnista ylläpitoon ja modernisointiin. Saat meiltä ideointiin tarvittavaa analysointi- ja suunnittelutukea sekä konseptointiin tarvittavaa tietoa muotoilusta, elektroniikasta ja mekaniikasta. Määrittelemme ja dokumentoimme tuotteen ominaisuudet ja suunnittelemme toteutuksen, näin parhaiten vaikuttamme tuotannon kustannustehokkuuteen. Meiltä asiakkaat saavat myös proto- ja piensarjat sekä tehokkaan massatuotannon. Osaamistamme ovat myös testaus, alihankintakoneistus ja kokoonpano.

Hyödyt asiakkaalle

Enemmän tehokkuutta
- yksi sopimuskumppani
- laaja elektroniikan ja mekaniikan osaaminen ja
  palveluntarjonta tuotteen koko elinkaarelle
- selkeät roolit ja vastuut, yhteistyö ammattitaitoisten
  osapuolten välillä toimii
- ei turhaa byrokratiaa, prosessit ovat nopeita ja
  tehokkaita, toimintavarmuus on korkea
- sopimusneuvottelut ja tekniset keskustelut sujuvat
  joustavasti ja aikaa säästäen
- toimintojen ja rajapintojen yhteensovittaminen on
  kitkatonta

Lue lisää oheisesta SALOME -esitteestä!

Liitetiedostot