Laatu ja ympäristö

Saloteamin tuotanto on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja noudattaa EU:n vaarallisten aineiden rajoittamisdirektiiviä

Lue lisää Ota yhteyttä

Laatu

Saloteamin tavoitteena on tarjota korkealaatuisia yksilöllisiä ratkaisuja eri teollisuuden alojen osatarpeisiin sekä laitekokoonpanoon ja testaukseen.

Suunnittelemiemme laitteiden kohdalla huolellinen perehtyminen asiakkaan tuotantoprosessiin sekä kiinteä yhteistyö projektin alusta loppuun varmistavat sen, että Saloteam kykenee tarjoamaan tuotteita, jotka vastaavat juuri asiakkaan tarpeeseen. Tuotteet ja ratkaisut dokumentoidaan ja mallinnetaan käyttäen viimeisimpiä 3D CAD/CAM -ohjelmistoja. Ennen laitteiden toimitusta testaamme ne oikeilla malliosilla, joilla varmistetaan tuotteemme toimivuus ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle

Osa korkeaa laatua on Saloteamin järjestelmällinen projektinhallinta. Tutustu tapaamme edetä projekteissa.

Ympäristö

Saloteamin tuotanto on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tuotanto noudattelee EU:n vaarallisten aineiden rajoittamisdirektiiviä.

Saloteam kantaa vastuuta ympäristöstä varmistamalla, että käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.Saloteamin merkittävimmät raaka-aineiden toimittajat noudattavat ISO 14001 -ympäristölaatujärjestelmää.

Kierrätys on olennainen osa Saloteamin tuotantoprosessia. Tuotannossa syntyvä jäte lajitellaan jo työpisteissä energia- ja sekajätteeseen. Lisäksi metalli kerätään erikseen. Lajittelun kehittämisen myötä sekajätemäärät ovat vähentyneet alle puoleen. Lajittelu on myös osaltaan nopeuttanut työskentelyä ja vapauttanut konekapasiteettia..

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.