Saloteam on erikoistunut asennusjigien ja -alustojen valmistukseen.

Tuotannon apulaitteet

Saloteam suunnittelee ja valmistaa työkaluja tuotteiden manuaaliseen kokoonpanoon ja testaukseen.

Laatua, nopeutta, työergonomiaa

Laitteidemme avulla parannetaan valmistettavien tuotteiden laatua, nopeutetaan kokoonpano- ja testausprosessia sekä parannetaan työntekijöiden ergonomiaa. Esimerkiksi vaikeaasti asennettavat osat ohjataan nopeasti ja tarkasti oikeille paikoilleen, eikä työntekijälle synny rasitusta epäergonimisten liikeratojen, suurta voimaa vaativien tai muutoin hankalien työvaiheiden vuoksi.

 

Laitteita manuaalisesti tehtäviin työvaiheisiin

Valmistamamme tuotteet soveltuvat erityisesti niihin yrityksiin, joissa kokoonpano tehdään manuaalisesti, ja joissa tuotantoprosessin tulee olla mahdollisimman joustava. Pienikokoiset ja tehokkaat kokoonpanotyön ratkaisut ovat helppoja siirrellä, jolloin ne mahdollistavat tuotantosolujen muuntelun eri tuotteille sopivaksi. Tuotteemme valmistetaan piensarjoina räätälöidysti asiakkaan tarpeisiin. 

 

Ratkaisuja kaikille teollisuuden aloille eri kokoisiin tarpeisiin 

Toteuttamamme tuotteet vaihtelevat ulkoisilta mitoiltaan todella paljon: pienimmät kasausalustat mahtuvat kämmenelle suurimpien ollessa tilavuudeltaan usean kuutiometrin kokoisia. Valmistamme myös useammasta laitteesta muodostuvia kokonaisuuksia, esimerkiksi kokoonpanon soluja.

Tyypillinen toteutus on pöydällä käytettävä laite, mutta omilla jaloillaan, pyörillään tai vaunulla varustettu kookkaampi toteutus onnistuu yhtäläisesti.

 

Lean-tuotantoprosessit

Saloteamin tuotteet ja toimintatapa mahdollistavat asiakasyritysten tuotannon kehittämisen lean-ajattelun mukaisesti. Tuotteita kehitettäessä huomioidaan erityisesti asiakkaan tuotannon solumainen rakenne. Joustavuutensa ja liikuteltavuutensa ansiosta ne soveltuvat erityisesti kokoonpanosoluihin. Kun tuotanto virtautetaan, ei tarvita varastoja ja kappaleet liikkuvat eteenpäin tuotannossa ilman tarpeetonta odottelua tai varastointia. Lean-mallin mukaan ihanteellisimmillaan tuotteet siirtyvät tuotantosolussa työvaiheesta toiseen yksi kerrallaan. Jokaisessa vaiheessa käsitellään kerrallaan vain yhtä osaa.

Toisaalta Saloteamilla lean-ajattelumallin huomiointi näkyy myös suunnitteluprosessin eri vaiheissa. Pyrimme olemaan asiakkaan tuote- ja tuotantosuunnittelussa mukana jo hyvin varhaisessa vaiheessa, jotta kokoonpanoprosessista saadaan suunniteltua mahdollisimman toimiva ja läpimenoaikoja lyhennettyä merkittävästi.

 

 Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Soita: +35827215500 tai lähetä viesti: sales@saloteam.fi.