Käsikäyttöiset kokoonpanotyökalut ovat Saloteamin osaamisaluetta.

Käsikäyttöiset kokoonpanotyökalut

Näiden työkalujen avulla on helppo poimia yksittäinen komponentti pakkauksestaan ja liittää se lopputuotteeseen. Erikoistyökalujen ansiosta herkkiä komponentteja voidaan käsitellä niin, etteivät pienimmätkään osat vaurioidu mekaanisesti tai sähköisesti.

ESD-turvallisia ratkaisuja

Tarttuminen komponenttiin on ratkaistu mekaanisesti tai alipaineen avulla. Kaikki Saloteamin tarjoamat käsikäyttöiset kokoonpanotyökalut ovat ESD-suojattuja. ESD-suojaus varmistaa sen, että työkalut eivät vahingoita herkkiä komponentteja sähköisesti.

Pinsetit

Kokoonpanotyössä komponentteihin tarttuminen voidaan tehdä erikoisvalmisteisten pinsettien avulla. Pinsettien kärkimateriaali ja -muoto voidaan valita asennettavan komponentin vaatimusten mukaisesti. Pinsettien avulla asennustyö onnistuu tehokkaasti ja tarkasti vahingoittamatta tuotetta tai komponentteja.

Räätälöidyt asennustyökalut

Räätälöidyt asennustyökalut ovat tuotteen osien muotoihin sopiviksi suunniteltuja työkaluja. Käsikäyttöisten asennustyökalujen kohdalla tartunta komponenttiin tapahtuu mekaanisesti. Asennustyökalulla voidaan myös painaa komponentti paikoilleen lopputuotteeseen. Työkalu auttaa kokoonpanijaa asettamaan komponentin täsmälleen oikeassa asennossa oikeaan paikkaan. Asennustyökalujen ansiosta vähennetään asennusvirheitä ja nopeutetaan kokoonpanotyötä.

Alipaineeseen perustuvat asennustyökalut

Herkkiin komponentteihin tartunta voidaan tehdä käsikäyttöisellä asennustyökalulla, jossa tartunta perustuu alipaineeseen. Alipaineen ansiosta komponentti on helppo poimia ja asentaa oikeaan paikkaan vahingoittamatta herkkiä osia tai pintoja. Alipaineeseen perustuva asennustyökalu soveltuu esimerkiksi sellaisten komponenttien asennukseen, jotka ovat hyvin kevyitä tai muodoltaan sellaisia, joihin ei pysty tarttumaan mekaanisesti.

 

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Soita: +35827215500 tai lähetä viesti: sales@saloteam.fi.