Saloteam on erikoistunut asennusjigien ja -alustojen valmistukseen.

Tuotteet

Saloteam suunnittelee ja valmistaa työkaluja tuotteiden manuaaliseen kokoonpanoon eri teollisuudenaloille. Yrityksen tarjoamat ratkaisut parantavat asiakkaiden tuotteiden laatua, pienentävät tuotantohävikkiä, nopeuttavat tuotantoprosessia sekä vähentävät kustannuksia. Saloteam haluaa tuotteillaan ja toimintamalleillaan palvella yrityksiä, jotka kehittävät tuotantoaan lean-ajattelumallin mukaisella tavalla.

Valmistamamme tuotteet soveltuvat erityisesti niihin yrityksiin, joissa kokoonpano tehdään manuaalisesti, ja joissa tuotantoprosessin tulee olla mahdollisimman joustava. Pienikokoiset ja tehokkaat kokoonpanotyön ratkaisut ovat helppoja siirrellä, jolloin ne mahdollistavat tuotantosolujen muuntelun eri tuotteille sopivaksi. Tuotteemme valmistetaan piensarjoina räätälöidysti asiakkaan tarpeisiin. 

Saloteamin tuotteet ja toimintatapa mahdollistavat asiakasyritysten tuotannon kehittämisen lean-ajattelun mukaisesti. Tuotteita kehitettäessä huomioidaan erityisesti asiakkaan tuotannon solumainen rakenne. Joustavuutensa ja liikuteltavuutensa ansiosta ne soveltuvat erityisesti kokoonpanosoluihin. Kun tuotanto virtautetaan, ei tarvita varastoja ja kappaleet liikkuvat eteenpäin tuotannossa ilman tarpeetonta odottelua tai varastointia. Lean-mallin mukaan ihanteellisimmillaan tuotteet siirtyvät tuotantosolussa työvaiheesta toiseen yksi kerrallaan. Jokaisessa vaiheessa käsitellään kerrallaan vain yhtä osaa.

Toisaalta Saloteamilla lean-ajattelumallin huomiointi näkyy myös suunnitteluprosessin eri vaiheissa. Pyrimme olemaan asiakkaan tuote- ja tuotantosuunnittelussa mukana jo hyvin varhaisessa vaiheessa, jotta kokoonpanoprosessista saadaan suunniteltua mahdollisimman toimiva ja läpimenoaikoja lyhennettyä merkittävästi.

 Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Soita: +35827215500 tai lähetä viesti: sales@saloteam.fi.