Testauksen ja ohjelmoinnin apulaitteet

Piirilevyn, alikokoonpanon ja lopputuotteen ohjelmointi ja testaaminen on tärkeä osa kokoonpanolinjaa. Hyvin toteutetulla testauksella tuotannon laadunvarmistus ja prosessiseuranta sujuvat tehokkaasti.

Saloteam auttaa asiakkaita sekä laitesuunnittelussa että testauslaitteiden valmistuksessa. Asiakas voi halutessaan suunnitella laitteen itse, jolloin vastuullemme jää sen valmistaminen. Vaihtoehtoisesti suunnittelutyö voidaan tehdä yhteistyössä. Voimme ottaa myös kokonaisvastuun testauslaitteen konseptoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaan toimittamien lähtötietojen pohjalta. Tavoitteena on aina asiakkaan kokonaisuutta parhaiten palveleva toteutus.

Voimme valmistaa olemassa olemaan ohjelmointi- ja testausympäristöönne tuotekohtaisen adapterin, joka on rajapintojen osalta yhteensopiva järjestelmänne kanssa. Tyypillinen esimerkki tällaisesta toimeksiannosta on niin sanottu neulapetitesteri tai neulapetiadapteri, jossa yhdistetään mekaanisia ja elektronisia elementtejä. Voimme myös kehittää uuden itsenäisesti toimivan testauskokonaisuuden yhdelle tuotteelle tai tuoteperheelle.

Onko teillä käytössä Ingun- tai ATX-vakiorunkoja? Toteutamme jatkuvasti näihin perustuvia testausratkaisuja, esimerkiksi koneistamalla Ingunin ATS-vaihtokittejä. Asennamme ja johdotamme testineulat toiveidenne mukaisesti, koneistamme tarvittavat lisäosat ja kokoamme testilaitteen haluamaanne valmiustasoon, mukaan lukien piirikortit, kaapeloinnit, yms.

Massatuotantoa tukevien testausratkaisujen ohella suunnittelemme ja valmistamme laitteita ja osia myös asiakkaan oman tuotekehityksen tarpeisiin, esimerkiksi erilaisiin vakioituihin laboratoriotesteihin.

Saloteamin pitkä kokemus mekaniikan suunnittelusta, koneistuksesta ja kokoonpanosta tarjoaa asiakkaillemme tarpeen mukaiset, ergonomisesti toimivat ja laadukkaat toteutukset.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Soita +35827215500 tai lähetä viesti: sales@saloteam.fi.