Sopimusvalmistus

Valmistamme tuotteet teollisuusyrityksellesi avaimet käteen -periaatteella. Saat ratkaisun halutussa laajuudessa materiaalihankinnoista osavalmistukseen ja kokoonpanoon. Otamme vastuun prosessista 30 vuoden laitevalmistuksen kokemuksella.

Lue lisää ota yhteyttä

Sopimusvalmistus teollisuusyrityksellesi

Etsitkö valmistajaa suunnittelemillesi tuotteille, tai haluatko tehostaa toimintaasi ulkoistamalla tuotevalmistusta? Meiltä saat osa- ja laitevalmistuksen haluamassasi laajuudessa. Toimitussisältö rakentuu tarpeidesi mukaan, sillä olemme joustava ja liiketoimintaasi ymmärtävä kumppani.

Palvelemme teollisuusyrityksiä kattavasti eri aloilta. Tyypillinen asiakkaamme on Suomessa toimiva high tech -ratkaisuja tuottava yritys esimerkiksi ajoneuvo-, lääke- ja teknologiateollisuudesta. Valmistuksen ohella meillä on vuosien kokemus myös mekaanisten rakenteiden suunnittelusta teollisuusalan yrityksille.

Tarjoamme sinulle korkealaatuiset tuotteet, joustavat toimitukset sekä tarpeesi mukaan skaalautuvan tuotantokapasiteetin.

Laitevalmistus avaimet käteen -palveluna

Tarjoamme sopimusvalmistuksen kokonaisratkaisuja, jotka räätälöimme alikokoonpanosta kokonaisiin tuotteisiin ja haluamiisi lisäpalveluihin.

Toteutus on tarpeidesi kokoinen ja näköinen, joten ota yhteyttä, kun haluat tietää, miten sopimusvalmistus juuri sinun tapauksessasi etenee kanssamme.

  • Saat meiltä myös osavalmistuksen osana projektia. Koneistamme tarvittavat osat nopeasti ja tehokkaasti – tästä huolen pitää saman katon alla oleva tehokas CNC-koneistamomme.
  • Hankimme tarvittavat raaka-aineet ja ostokomponentit tuotteisiisi.
  • Kokoamme tuotteet haluamallesi valmiusasteelle ja testaamme tuotteet sovitusti.
  • Pakkaamme tuotteet ja lähetämme ne sinulle tai tarvittaessa suoraan loppuasiakkaalle.

Tuemme sinua myös tilanteissa, joissa tuoteprosessi vaatii vielä hiomista. Voimme avustaa sinua tuotetiedon täydentämisessä, ja tarvittaessa suunnitteluosastomme auttaa sinua esimerkiksi laitteiden kehittämisen sekä tarvittavan dokumentaation osalta.

Saat meiltä saman katon alta osien CNC-koneistuksen ja tuotteen kokoamisen haluttuun valmiusasteeseen.

Ota yhteyttä Lataa ostajan opas

Olemme sopimusvalmistaja vahvalla laitevalmistuksen kokemuksella

Me Saloteamilla olemme mekaniikan kokonaisvaltainen kumppani, jolla on yli 30 vuoden kokemus laitevalmistuksesta ja -suunnittelusta. Pitkäaikaiset asiakkaamme kiittävät meitä palvelusta, joka mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin tarpeisiin.

Kaikkea toimintaamme ohjaa “tehdään mitä luvataan” -asenne. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että kanssamme on helppoa asioida, ja saat tuotteesi aikataulussa ja korkealaatuisena.

Tuotteemme laadun kivijalkana on osaava henkilökuntamme, moderni ja tehokas konekantamme sekä vakiintunut projektimallimme. Jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti emme vain toimita tuotteita, vaan kehitämme toimintaamme ja otamme käyttöön aina tehokkaimmat työtavat. Käytämme tuotannonohjausjärjestelmää, jonka avulla tilaus-toimitusprosessi on tarkasti ohjattu ja helposti seurattavissa.

Toimintaamme ohjaa tehdään mitä luvataan -asenne

Ulkoistettu tuotanto tehostaa tuotantoasi ja tuo lisäarvoa liiketoimintaasi

Ulkoistettu tuotevalmistus auttaa yritystäsi käynnistämään ja kasvattamaan tuotantoa liiketoiminnallesi tehokkaalla tavalla. Kun ammattilaisemme hoitavat yrityksesi tuotevalmistuksen ja kokoonpanon, voit käyttää aikaasi omaan ydinliiketoimintaasi.

Työskentelymallimme on tehokas, sillä saat meiltä saman katon alta myös osien valmistuksen. Näin ollen voit säästää kustannuksia ja tilauksen läpimenoaikaa, kun me hoidamme valmistuksen materiaalivirtojen hallinnasta lähtien.

Tuotantomme käynnistyy nopeasti, minkä ansiosta saat suuretkin tuotekokonaisuudet juuri silloin, kun liiketoimintasi niitä kaipaa. Meillä koneistus- ja asentajapuolen henkilöstö toimii tiiviissä yhteistyössä, mikä varmistaa moitteettomat laiteratkaisut.

Kun me hoidamme sopimusvalmistuksesi, voit varmistua korkeasta laadusta, oikea-aikaisista toimituksista ja siitä, että tuoteratkaisu joustaa tarpeidesi mukaan.

”Tuotteesta tehtiin tarpeidemme mukainen. Olimme mukana alusta lähtien määrittelemässä tuotteen ominaisuuksia, ja lopputulos on kannaltamme toimiva. Arvostamme erityisesti Saloteamin palvelualttiutta ja joustavuutta” – Saloteamin asiakas yhteistyöstä.

Näin sopimusvalmistus etenee kanssamme

Sopimusvalmistuksen prosessi on sinulle vaivaton, sillä me otamme kokonaisvastuun projektin johtamisesta alusta loppuun.

1. Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla. Vastaamme nopeasti kaikkiin yhteydenottoihin.

2. Kartoitamme ratkaisusi tarpeen dokumenttiesi ja ohjeistustesi mukaan. Käymme yhdessä läpi haluttujen tuotteiden ominaisuudet, määrät, aikataulut ja kaikki muut tilaukseen vaikuttavat lähtötiedot. Tarvittaessa avustamme sinua tuotetiedon täydentämisessä ja suunnittelussa.

3. Saat meiltä sinulle räätälöidyn ratkaisuehdotuksen.

4. Tilausvaiheessa tuotantomme käynnistyy nopeasti. Sovimme käytännön järjestelyistä sekä ensimmäisten erien valmistamisesta – ja aloitamme itse tekemisen.

Lataa sopimusvalmistuksen ostajan opas

Haluatko tietää, miten tuotteesi valmistus etenee kohta kohdalta Saloteamin kanssa? Lataa ostajan oppaamme! Se kokoaa yksiin kansiin sopimusvalmistuksen aloittamisen tärkeimmät vaiheet, vastuualueet ja etenemissuunnitelman. 

Lataa ostajan opas

Ota yhteyttä – tehdään ideastasi tuote.

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.