Muovin koneistus

Koneistamme teknisiä muoveja teollisuusyrityksellesi

Lue lisää Ota yhteyttä

Mittatarkka muovien työstö, sorvaus ja jyrsintä

Koneistamme erilaisia teknisiä muoveja teollisuusyrityksesi tarpeisiin. Olemme keskittyneet erityisesti alle 10 kg painoisten osien valmistukseen korkean teknologian yrityksille.

Koneistamme muoviosia niin pienistä muutaman kappaleen sarjoista useiden satojen kappaleiden tuotantoeriin saakka. Yksityiskohtaiset, vaativat ja kovaa teollisuuden kulutusta kestävät koneistusosat ovat erityisosaamistamme.

Kun etsit toimitusvarmaa ja yrityksesi liiketoiminnan kokonaisuutta ymmärtävää koneistuksen kumppania, me Saloteamissa ratkaisemme projektisi. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus eri teollisuusalan yritysten kumppanuuksista – esimerkiksi lääke-, kemia- sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden yritykset ovat pitkäaikaisia asiakkaitamme.

Muovin CNC-koneistus – mittatarkkoja osia piensarjoista suuriin tuotantoeriin

 • koneistamme useita erilaisia teknisiä muoveja: esimerkiksi POM, PC, PE, PET sekä ESD-turvalliset ja korkeita lämpötiloja kestävät komposiittimateriaalit
 • koneistamme kappaleet 3D-mallien perusteella mittatarkasti
 • erikoistumme alle 10 kg painoisten koneistusosien valmistukseen: pienimmät koneistettavat osat ovat noin neliösenttimetrin kokoisia, suurimmat jopa 1,5 x 1 m kokoisia
 • käytössämme on kustannustehokas ja nopea CNC-konekanta
 • kaksi Datron-suurnopeuskonettamme mahdollistavat koko sarjan koneistuksen isosta levystä yhdellä asetuksella, mikä säästää tuotannon aikaa
 • koneistamme muovia esimerkiksi lääke-, elektroniikka- tai ajoneuvoteollisuuden toimijoille
 • teemme koneistuksen oheispalveluna tarvittaessa myös kokoonpanon
 • muovin ohella koneistamme myös alumiinia ja muita metalleja

Muovin koneistus – oheispalveluna kokonaisuuden viimeistelevä kokoonpanopalvelumme

Olemme koneistuksen kokonaisvaltainen kumppani, joten voimme myös pintakäsitellä ja koota koneistusprojektisi oheistyönä. Kokeneet osaajamme testaavat ja kokoavat koneistusosasi haluamaasi valmiustasoon. Teemme kokoonpanoa vain oheispalveluna, kun tilaat meiltä CNC-koneistuksen kokonaisuuden.

Kokoonpanossa kokoamme tarvittaessa valmiiksi tuotteeksi koneistusosia. Hyödynnämme prosessissa koneistamiamme osia sekä muita tarvittavia mekaanisia osia ja komponentteja. Voimme käyttää testauksessa myös toimittamiasi laitteita ja osia, joiden kanssa osien tulee sopia yhteen.

Kun tilaat meiltä kokoonpanopalvelut osana koneistusprojektia, säästät omaa aikaasi, sillä ammattilaisemme hoitavat projektin viimeistelyn puolestasi. Näin ollen voit keskittyä ydinosaamiseesi ja jättää projektin läpiviennin täysin vastuullemme.

Näin muovin koneistusprojektisi etenee – vastaamme yhteydenottoosi normaalisti työpäivän aikana

 • 1. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
 • 2. Vastaamme tyypillisesti työpäivän sisällä kaikkiin yhteydenottoihin.
 • 3. Tarvittaessa käymme tarjouksen yksityiskohdat kanssasi läpi.
 • 4. Sovimme aikatauluista ja toimitamme tilauksen sovitusti.
 • 5. Voit huoletta jättää koko projektin käsiimme – Saloteam hoitaa tarvittaessa myös koneistusprojektin kokoonpanon ja pintakäsittelyn!

Ota yhteyttä, ja suunnittelemme yrityksellesi sopivimman ratkaisun!

Muovin koneistuspalvelut – kumppanimme arvostavat helppoa viestintää, toimitusvarmuutta ja alan tuntemustamme

Asiakkaamme ovat korkean teknologian teollisuusyrityksiä, jotka haluavat ylläpitää ja parantaa laadukkaita ja kustannustehokkaita tuotantoprosesseja. Kaikessa koneistuksessamme ehdoton mittatarkkuus, toimitusvarmuus ja nopeat toimitusaikamme saavat tasaisesti kiitosta.

Vaativan ja korkean teknologian aloilla toimivat asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä syvälliseen alan tuntemukseemme. Tarjoamme asiakkaille uusia ratkaisuja ja kehityskohtia esimerkiksi koneistettavien kappaleiden yksityiskohtiin – näin ollen saamme projektista erityisen kustannustehokkaan ja tuotantoasi palvelevan.

Lue lisää asiakaskokemuksiamme

Mori Seiki NH4000 DCG

Vaakakarainen kone mahdollistaa kappaleiden koneistamisen useasta suunnasta yhdellä kiinnityksellä. Lisäksi paletin vaihdolla saadaan hyödynnettyä konekapasiteetti maksimaalisesti.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.