Tuotannon apulaitteet

Suunnittelemme ja valmistamme tuotannon apulaitteita kokoonpanoon ja testaukseen

Lue lisää Ota yhteyttä

Parannamme yrityksesi tuotannon laatua,
nopeutta ja työergonomiaa

Suunnittelemme ja valmistamme kokoonpanon ja testauksen apulaitteita eri teollisuuden aloille kaikkialle Suomeen. Tuotteemme parantavat yrityksesi tuotantoprosessiesi laatua, tehokkuutta sekä ergonomiaa ja sitä kautta koko liiketoimintasi menestystä.

Tyypilliset laitteemme ovat esimerkiksi kokoonpanojigejä, aaltojuotosalustoja ja käsityökaluja.Testaukseen valmistamme muun muassa itsenäisiä testilaitteita, testijärjestelmiä, neulapetialustoja sekä testifxtureja.

Kun etsit toimitusvarmaa laiteliiketoiminnan läpikotaisin tuntevaa kumppania, me Saloteamissa suunnittelemme ja valmistamme yrityksellesi sopivat ratkaisut. Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus tuotannon laitteiden mittatarkasta suunnittelusta ja valmistamisesta.
Vuosien mittaan olemme toteuttaneet yli 10 000 tuotannon laitetta niin kotimaisille kuin kansainvälisille teollisuusalan asiakkaillemme.

Valmistamme tuotannon laitteita kaikille teollisuuden aloille

  • Laitteen käyttötarkoitus määräytyy täysin tarpeidesi mukaan – tyypillinen valmistamamme tuote on esimerkiksi pöydällä käytettävä laite, ja toteutamme myös mm. pyörillä ja omilla jaloillaan seisovia malleja.
  • Tuotteidemme mitat vaihtelevat paljon: pienimmät kasausalustat ovat noin kämmenen kokoisia ja suurimmat useita kuutiometrejä.
  • Valmistamme myös useasta laitteesta koostuvia kokonaisuuksia, kuten kokoonpanon soluja.
  • Keskiössä on mittatarkka osaaminen: valmistamme menestyksekkäästi laitteita, joissa millienkin eroilla on merkitystä.

Laitteemme yhtenäistävät tuotantoprosessisi kulkua ja parantavat sen laatua

Laitteidemme avulla voit koota kaikki tuotteesi samalla tavalla operaattorista riippumatta. Laitteemme nopeuttavat kokoonpanoasi ja tekevät siitä virheettömämpää, ja näin ollen parantavat koko tuotantosi laatua. Laitteidemme avulla voit estää osien asennuksen väärin ja voit kohdistaa osat täsmällisesti oikeille paikoilleen. Työkalujemme ansiosta esimerkiksi pienten ja vaativien osien käsittely nopeutuu, jolloin asennus onnistuu täsmällisesti halutulla tavalla.

Laitteemme parantavat tuotantosi ergonomiaa

Laitteidemme avulla voit vähentää yksitoikkoisten työvaiheiden aiheuttamaa rasitusta työntekijöille ja parantaa näin ollen koko tuotantosi tehokkuutta. Toteutamme laitteisiimme mm. paineilma- ja sähköavusteisia puristustoimintoja sekä erilaisia henkilösuojauksia, joiden avulla työntekijän ergonomia paranee. Tämä osaltaan auttaa vähentämään sairauspoissaoloja.

Lue blogi: Miten ratkaisumme tukevat työergonomiaa kokoonpano- ja testaustyössä?

Nopeutamme manuaalisia työvaiheita ja tuotantoprosessiasi

Tuotteidesi kokoonpano ja testaus nopeutuvat, kun käytät niiden rakenteiden ja ominaisuuksien pohjalta räätälöityjä apulaitteita. Näiden avulla mm. saat osat nopeasti ja tarkasti oikeille paikoilleen, eikä operaattorin esimerkiksi tarvitse pitää niistä kiinni työvaiheen aikana.

Katso videoilta lisää laiteratkaisuistamme 

Osien irrotus- ja paletointikone irrottaa makasiineihin pakatuista paneeleista yksittäiset osat ja pakkaa ne tarjottimille seuraavaa tuotantoprosessin vaihetta varten.

Tuotamme monipuolisesti tuotannon ja tutkimuksen apulaitteita.

Näin tilausprosessisi etenee – palvelemme eri alojen teollisuusasiakkaita kaikkialla Suomessa

  • 1. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
  • 2. Vastaamme tyypillisesti työpäivän sisällä kaikkiin yhteydenottoihin.
  • 3. Tarvittaessa käymme tarjouksen yksityiskohdat kanssasi läpi.
  • 4. Sovimme aikatauluista ja toimitamme tilauksen sovitusti. Toimitusaika vaihtelee projektin ja tarpeesi mukaan – tyypillinen toimitusaikamme on 3-5 viikkoa.
  • 5. Voit huoletta jättää koko projektin käsiimme – Saloteam hoitaa tarvittaessa myös koneistusprojektin kokoonpanon ja pintakäsittelyn!

Asiakkaamme kiittävät mittatarkkaa laatua, palveluasennetta ja alan kokemusta

Yli 10 000 toimitettua laitetta, yli 30 vuotta alan kokemusta ja jatkuva alan kehityksen seuranta tekevät asiakkaistamme tyytyväisiä ja pitkäikäisiä. Teemme projektin kulun sinulle helpoksi, sillä asiantuntijamme sekä suunnittelevat että valmistavat tilauksen saman katon alta. Näin ollen säästät aikaa kokonaisuuden hallinnalta – se on asiantuntijoidemme kokeneissa käsissä alusta loppuun.

”Suunnitteluvaiheessa yhteistyömme Saloteamin kanssa on hyvin pitkälti vuorovaikutteista, jolloin saamme parhaat edellytykset onnistuneelle työkalulle. Tuotteiden tarkkuus on myös tärkeää, sillä meillä tarkkuudet ovat millin kymmenysosia, joskus jopa sadasosia.”

Aleksi Hautojärvi, kehitysinsinööri, Suunto. Saloteam toimittaa Suunnolle työkaluja mm. pakkaukseen, komponenttien asennukseen, koontiin ja ohjelmointiin. Lue asiakastarina täältä. 

”Tällä alalla, kun kyse on ihmisten suojelusta, on tuotteiden ja tuotannon laadukkuus todella tärkeää. Saloteam pystyy toimittamaan meille erittäin tarkkoja tuotannon välineitä avustavia välineitä kuten jigejä ja adaptereita. Saloteamin toimitusaikataulut pitävät: he toimittavat tuotteet silloin, kun on sovittu, ja tuotanto etenee odotetusti ilman seisokkeja. Tämä antaa meille vapautta suunnitella omaa tuotantoamme. Ja tietysti kilpailukykyinen hinta on tärkeä tekijä, Vuoti lisää.”

Säteilymittareita valmistavan Mirion Technologies (RADOS) Oy:n tuotekehityspäällikkö Aku Vuoti. Lue asiakastarina kokonaisuudessaan täältä.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.