Kokoonpanopalvelu

Kokoamme osista valmiin laitteen tai teemme kokoonpanon haluamaasi valmiusasteeseen. Olemme kokenut kumppani sekä johtaville high tech -yrityksille että uutta lanseeraaville teknologiatoimijoille.

Lue lisää ota yhteyttä

Kokoonpanossa osista valmistuu laadukas tuote

Kokoonpanopalvelussamme valmistamme mekaanisista osista käyttövalmiin, laadukkaan ja toiminnallisen laitteen. Valmistamme mekaaniset osat usein itse, mutta asennamme myös erilaisia kolmannen osapuolen komponentteja sekä osia.

Palvelemme eri teollisuusalojen yrityksiä yli 30 vuoden kokemuksella. Usein kokoonpanon asiakkaamme on toimintansa vakiinnuttanut teknologiayritys, jolla on säännöllinen laitevalmistuksen tarve sekä halu tehostaa toimintaansa.

Kokoonpanotyö on tärkeä osa tuotevalmistuksen ketjua, jossa kokoonpanoa edeltävien vaiheiden tulee olla täsmällisen laadukkaita. Halutessasi voit ulkoistaa meille koko laitevalmistuksesi kaaren, jossa otamme vastuun sekä laitesuunnittelusta, osavalmistuksesta että myös kokoonpanon jälkeisestä testaustyöstä.

Ota yhteyttä Katso ostajan opas
kokoonpanotyö

Miksi olemme sopiva kokoonpanokumppani?

 • Meillä on vuosikymmenten kokemus ensiluokkaisista kokoonpanoratkaisuista.
 • Hoidamme tottuneesti kokoonpanon täysimittaisena tai osakokoonpano
 • Kapasiteettimme joustaa tarpeidesi mukaan.
 • Tehokkaat toimintamallimme pitävät kustannukset ennakoitavina.
 • Kotimaisena toimijana olemme vain puhelinsoiton päässä, ja olet tervetullut tutustumaan paikan päälle tiloihimme Saloon.
 • Kasvatamme omia resurssejamme niin henkilöstömme kuin tilojen puolella asiakastarpeiden mukaisesti.
 • Varmistamme varaosien ja komponenttien jatkuvan saatavuuden.

Haluatko ulkoistaa toimintojasi kattavasti? Saat saman katon alta myös osavalmistuksen, viimeistelyn sekä tuotannon apulaitteet.

Vapauta aikaasi, tehosta toimintaasi ja hallitse kustannuksia

 1. Haluatko keskittää resurssisi muualle kuin laitevalmistukseen?
 2. Onko laitevalmistuksesi tarve kasvanut, mutta investointi lisäkapasiteettiin talon sisällä ei ole vaihtoehto?
 3. Tai haluatko käynnistää uuden laitteen tuotannon tehokkaasti osaavan kumppanin kanssa?

Kokoonpanon ulkoistaminen meille ratkaisee tarpeesi tehokkaasta laitevalmistuksesta.  

Tehokas työskentelymme tarkoittaa sinulle vaivatonta prosessia. Koska johdamme työskentelyämme tuotannonohjausjärjestelmästä, tuotevalmistuksen kaari on hyvin tehokas.

Tarvittaessa kauttamme hoituvat tehokkaasti myös osien pintakäsittelyt ja mahdolliset rakenteiden hitsaustyöt.  Valmiit tuotteet ja osavalmisteet voidaan myös testata meillä. Mikäli tarvetta muutostöille ilmenee, voimme tarttua niihin nopeasti.

Halutessasi autamme kehittämään tuoteprosessejasi jatkon kannalta, mikä on hyödyksi etenkin uusien laitteiden lanseerauksessa.

kokoonpanopalvelu

Kokoonpanopalvelumme starttaa näillä askelilla

 1. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi kokoonpanolle. Käsittelemme yhteydenottosi pian.
 2. Käymme läpi tarpeesi ja toiveesi, joiden pohjalta voimme suunnitella tuotannon. Tarvittaessa autamme sinua tuotedokumentaation viimeistelyssä, sillä kattava ja laadukas dokumentaatio nopeuttaa tuotantoa ja varmistaa halutun lopputuloksen.
 3. Saat tarjouksen ja ehdotuksemme toimitusaikatauluksi.
 4. Tuotantomme käynnistyy tehokkaasti, kiitos selkeän toiminnanohjausmallimme ja vakiintuneiden toimintatapojemme.
 5. Ensimmäisen erän valmistamisen ja toimittamisen jälkeen kehitämme tarvittaessa valmistusprosessia ja toimitussisältöä kanssasi.
Ota yhteyttä
kokoonpanotyö

Asiakastarina: Uuden 3D-biotulostimen kokoonpano sujuvoitti lanseerausta

Suomalainen 3D-teknologiaan ja biotulostukseen erikoistunut Brinter lanseerasi innovatiivisen 3D-biotulostimen, jonka taustalla oli vuosien kehitystyö. Toimimme Brinterin sopimusvalmistuksen kumppanina muun muassa kokoonpanon vaiheissa.

“Saloteamilla on osaamista tuotteen valmistuksen siirtymävaiheiden käytännön järjestelyistä. Lanseerauksessa tulee helposti muuttujia matkan varrella, ja silloin kumppanilta tarvitaan joustavuutta.” – Tomi Kalpio, Brinterin toimitusjohtaja.

Laitteen kokoonpanossa olemme edenneet askel kerrallaan kohti isompaa kokonaisuutta. Alkuvaiheessa keskityimme laitteen kokoonpanoprosessin kehittämiseen. Tavoitteena on virtaviivaistaa laitteen valmistamista, ja voimmekin puhua laitteen tuotannollistamisesta.

Pitkään jatkunut yhteistyömme laajenee kohti kokonaisvaltaista mallia, jossa hoidamme Brinterin puolesta niin komponenttien hankinnan, kokoonpanon, lopputestauksen sekä toimitukset eteenpäin asiakkaille.

Ota yhteyttä – tehdään ideastasi tuote.

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.