Ratkaisut

Tarjoamme korkealaatuisia koneistettuja osia, mekaniikan sopimusvalmistusta sekä yksilöllisesti suunniteltuja tuotannon apulaitteita teollisuusyrityksille. Avullamme voit parantaa tuotantosi tehokkuutta, laatua ja työergonomiaa. 

Tutustu ratkaisuihin Ota yhteyttä

Ammatti- ja kuluttajaelektroniikkaa valmistava teollisuus

Meillä on pitkä kokemus elektroniikka-alan kumppanuuksista, jossa asiakkaamme toimivat mm. erikoisvalaisimien ja sähkölaitteiden valmistuksen parissa. Kuluttajatuotteista erityisesti matkapuhelimet ja viime vuosina yleistyneet ns. wearable electronics -laitteet ovat meille tuttuja.

 • Koneistamme laitteissa ja tuotannossa tarvittavia korkealaatuisia osia.
 • Tarjoamme myös kokoonpanon ja sopimusvalmistuksen palvelut.
 • Suunnittelemme ja valmistamme  tuotannon apulaitteita laajalla kirjolla, tarpeiden mukaisesti räätälöitynä. Laitteet suunnitellaan kestämään suuria valmistusmääriä, toistuvia työvaiheita sekä tuotteen pitkää elinkaarta.
  – Laitteemme tehostavat toimintaasi ja parantavat ergonomiaa etenkin silloin kun tuotannossa on suuret volyymit ja useita tuotevariantteja.
  – Huomioimme myös laitteiden ESD-turvallisuuden.
 • Lue referenssi: Varjo Technologies

Olemme valmistaneet yli 10 000 apulaitetta kokoonpanon eri vaiheisiin.

Ajoneuvoteollisuus, myös sähköajoneuvot

Meiltä saat koneistusosia ja laiteratkaisuja niin tiellä, kiskoilla kuin vedessä liikkuviin kulkuneuvoihin. Tunnemme toimialalle tyypilliset tarpeet, kuten projektiluontoiset toimitukset ja suurtenkin tilausten kapasiteettivaatimukset. Kevyiden ja keskiraskaiden apulaitteiden kysyntä on kasvanut sähköistymisen myötä, mihin tarjoamme myös ratkaisuja.

 • Meillä on laaja tuntemus ajoneuvoihin sopivista koneistusosien materiaaleista, toleransseista ja valmistusmenetelmistä.
 • Tarjoamme apulaitteiden kokonaisratkaisuja suunnittelusta valmistukseen, myös sähköajoneuvoihin.

Tutustu palveluihimme:

Koneistuspalvelu Apulaitteet Sopimusvalmistus

Vaativat tuotantokoneet ja -laitteet, joita toimitetaan B2B-sektorille

Suomessa valmistetaan huippuluokan teollisuuskoneita ja -laitteita, joiden valmistuksessa olemme eri tavoin mukana. Asiakkaamme ovat alansa edelläkävijöitä, jotka valmistavat korkean teknologian tuotantokoneita ja muita vaativia laitteita yritysasiakkailleen. Laitteiden virheetön toiminta, pitkäikäisyys ja huoliteltu ulkonäkö ovat ensisijaisen tärkeitä.

 • Tarjoamme myös alikokoonpanon tai valmiiksi kootut laitteet tehostamaan tuotantoketjuasi.
 • Meiltä saat myös apulaitteita, joiden avulla varmistat lopputuotteen moitteettoman laadun ja tehokkaan kokoonpanon.

Asiakkaamme toimittavat vaativia ja suurikokoisia laitteita merkittävään tuotantokäyttöön.

Lue asiakastarina: Cencorp

Lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuus

Erittäin korkealaatuiset, puhdastiloihin soveltuvat osat ja laitteet sekä tiukat toleranssit ovat olennaisia ratkaisuissa, joita toimitamme etenkin lääke- ja kemiansektorille. Niin ikään tarkka laadunvalvonta mm. dokumentoinnin ja katselmointien avulla on meille tuttua, ja usein välttämätöntä näillä teollisuusaloilla.

 • Valmistamme korkealaatuisia koneistettuja osia mm. tuotantokoneisiin sekä testauksen laitteisiin.
 • Ratkaisumme tukevat myös alalle yleisiä tuotekehityksen ja tuotannon testejä sekä esityövaiheita: suunnittelemme ja valmistamme laitteita pienistä mittaustyökaluista laajempiin koneisiin.
 • Valmistamme myös laadunvarmistuksen apulaitteita alan toimijoille.

Osien virheettömyys ja huolellinen viimeistely ovat olennaisen tärkeitä seikkoja.

Ota yhteyttä Katso referenssit

Eikö toimialaasi ole mainittu tällä sivulla? Ota yhteyttä, ja käydään läpi tarpeitasi, ja kuinka voimme auttaa. Meillä on pitkäaikainen kokemus eri teollisuusalojen kumppanuudesta, minkä ansiosta moni ratkaisu on sovellettavissa eri ympäristöihin.

Ratkaisukeskeinen, laadusta tarkka ja joustava kumppani: Asiakkaamme kertovat

”Saloteamin vahvuus on heidän asiakaslähtöinen asenteensa. He reagoivat tarvittaessa nopeastikin tarpeisiimme. Heiltä tulee myös kappaleiden piirteisiin liittyviä ehdotuksia, joilla on mahdollista helpottaa valmistusta ja alentaa kustannuksia.”

Flexmillin Tarmo Paldanius, Director, Projects and Sourcing.

”Saimme kokonaisuutena onnistuneemman lopputuloksen vaativan tuotteen lanseerauksessa, kun teimme yhteistyötä kokeneen laitevalmistajan kanssa. Saloteam antoi hyviä kehitysideoita, miten tietty ratkaisu kannattaa toteuttaa, jotta saisimme parhaan tuloksen.”

Silla Tuovinen, Senior Production and DMF Expert, Varjo Technologies.

”Yhteistyö on sujunut mielestämme hienosti. Olemme saaneet kyselyihimme nopeasti vastaukset. Valmistetut osat ovat olleet sellaisia kuin pitääkin, laatu on kohdallaan. Ongelmatilanteissakin olemme löytäneet ratkaisun nopeasti.”

Janne Tähkäpää, ostoinsinööri, Afore.

”Olemme voineet parantaa omaa työnjälkeämme Saloteamin asiantuntijoiden ansiosta. On hyvä, että saamme heiltä neuvoja esimerkiksi suunnittelumme, sillä koneistuksen asiantuntijoina heillä on paras tietämys asiasta.”

Mika Heinävaara, Cencorp Oy:n Supply Chain Manager.

”Olemme löytäneet kumppanin, jota oikeasti kiinnostaa, että toimiiko tuote myös tuotannossa. Työ ei pääty toimitukseen, vaan tuotetta testataan ja kehittämistarpeiden kautta pyritään parhaimpaan lopputulokseen. Saloteam ymmärtää asiakkaan tarpeita muuttuvissakin tilanteissa. ”

Mikko Mäkitalo, elektroniikkainsinööri, NORDIC LIGHTS.

”Kiireessä kumppanuuden arvo punnitaan. Olemme saaneet Saloteamilta aina ystävällistä ja tehokasta palvelua, jopa silloin, kun aikataulut painavat kaikkien niskassa.”

LEDiLin Application engineering manager Juha Röyhkiö.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.