Ratkaisut

Saloteamin päätavoitteena on tarjota korkealaatuisia sovellettuja ratkaisuja eri teollisuuden alojen kokoonpanoon ja testaukseen

Lue lisää Ota yhteyttä

Valaisin-, sähkö- ja elektroniikkateollisuus

Saloteamilla on erittäin pitkä kokemus mm. matkapuhelinteollisuuden kokoonpanoprosesseista; olemme toteuttaneet alalle lähes 10.000 apulaitetta kokoonpanon eri vaiheisiin. Laitteidemme avulla suurivoluuminen ja myös useita tuotevariantteja sisältävä tuotanto saadaan tehokkaaksi ja ergonomiseksi. Laitteet suunnitellaan ja valmistetaan kestämään suuria valmistusmääriä, toistuvia työvaiheita sekä tuotteen pitkää elinkaarta. ESD-turvallisuus on luonnollisesti mukana kaikissa toteutuksissamme. Tuotannon apulaitteiden ohella valmistamme laitteita myös huollon tarpeisiin sekä koneistamme asiakkaiden laitteissa ja tuotannossa tarvittavia osia.

Ajoneuvoteollisuus

Valmistamme koneistusosia niin tiellä, kiskoilla kuin merellä liikkuviin kulkuneuvoihin. Kohteisiin soveltuvat materiaalit, toleranssit ja valmistusmenetelmät ovat meille tuttuja, kuten myös projektien aikataulupaineet sekä suurienkin tilauserien toimituksiin liittyvät erityistarpeet. Tästä teollisuusalasta on nopeasti kasvanut yksi suurimmista asiakasryhmistämme.

Ota yhteyttä

Erikoislaitteita valmistava teollisuus

Valmistamme erittäin paljon koneistusosia asiakkaidemme toteuttamiin korkean teknologian koneisiin ja laitteisiin. Asiakkaamme ovat tyypillisesti oman alansa edellä kulkijoita, joille laitteiden moitteeton toiminta ja viimeistelty ulkoasu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Me Saloteamissa toteutamme näihin laitteisiin osia, joiden laatuun asiakas voi luottaa. Kokoamme tarvittaessa osista myös alikokoonpanoja tai valmiita laitteita. Toteutamme näiden erikoislaitteiden tuotantoon ja testaukseen myös monenlaisia apulaitteita, joiden avulla varmistetaan asiakkaan tuotteiden tarkka kokoonpano ja korkea laatu.

Lääke-, kemian- ja elintarviketeollisuus

Näiden teollisuusalojen korkeat laatuvaatimukset, tuotteiden käyttö puhdastiloissa sekä tiukat toleranssit ovat meille tuttuja. Laatukriittinen lähestyminen kaikkeen tekemiseen, mukaan lukien huolellinen dokumentointi ja katselmoinnit liittyvät oleellisesti useimpiin alan projekteihin. Valmistamme näille aloille koneistettuja osia sekä erilaisia laitteita pienistä mittauksen aputyökaluista valmistuksen ja testauksen koneisiin.

Ota yhteyttä

Asiakkaamme kertovat

”Saloteamin vahvuus on heidän asiakaslähtöinen asenteensa. He reagoivat tarvittaessa nopeastikin tarpeisiimme. Heiltä tulee myös kappaleiden piirteisiin liittyviä ehdotuksia, joilla on mahdollista helpottaa valmistusta ja alentaa kustannuksia.”

Flexmillin Tarmo Paldanius, Director, Projects and Sourcing.

”Luotettava toimittaja vähentää stressiä hankintojen ja aikataulujen näkökulmasta katsottuna. Saloteam pitää kiinni lupauksistaan, ja jos ongelmia tulee, niistä ilmoitetaan hyvissä ajoin.”

Flexmillin Tarmo Paldanius, Director, Projects and Sourcing.

”Yhteistyö on sujunut mielestämme hienosti. Olemme saaneet kyselyihimme nopeasti vastaukset. Valmistetut osat ovat olleet sellaisia kuin pitääkin, laatu on kohdallaan. Ongelmatilanteissakin olemme löytäneet ratkaisun nopeasti.”

Aforen ostoinsinööri Janne Tähkäpää

”Valitsimme yhteistyökumppaniksi Saloteamin, koska yrityksellä on paljon osaamista elektroniikkatuotannosta. Pitkä kokemus alalta näkyy heidän toiminnassaan sujuvuutena.

Powernetin testausinsinööri Esko Yrjölä

”Mielestäni on hienoa, että olemme löytäneet kumppanin, jota oikeasti kiinnostaa, että toimiiko tuote myös tuotannossa. Työ ei pääty toimitukseen, vaan tuotetta testataan ja kehittämistarpeiden kautta pyritään parhaimpaan lopputulokseen. Saloteam on riittävän pieni ja ketterä toimija, joka ymmärtää asiakkaan tarpeita muuttuvissakin tilanteissa. ”

NORDIC LIGHTS, elektroniikkainsinööri Mikko Mäkitalo.

”Kiireessä kumppanuuden arvo punnitaan. Olemme saaneet Saloteamilta aina ystävällistä ja tehokasta palvelua, jopa silloin, kun aikataulut painavat kaikkien niskassa.”

LEDiLin Application engineering manager Juha Röyhkiö.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.