Testauksen ja ohjelmoinnin apulaitteet

Piirilevyn, alikokoonpanon ja lopputuotteen ohjelmointi ja testaaminen on tärkeä osa kokoonpanolinjaa. Hyvin toteutetulla testauksella tuotannon laadunvarmistus ja prosessiseuranta sujuvat tehokkaasti.

Lue lisää Ota yhteytta

Laitesuunnittelu ja valmistus

Autamme asiakkaita sekä laitesuunnittelussa että testauslaitteiden valmistuksessa. Asiakas voi halutessaan suunnitella laitteen itse, jolloin vastuullemme jää sen valmistaminen. Vaihtoehtoisesti suunnittelutyö voidaan tehdä yhteistyössä asiakkaan kanssa, tai voimme ottaa myös kokonaisvastuun testauslaitteen konseptoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaan toimittamien lähtötietojen pohjalta. Tavoitteena on aina asiakkaan kokonaisuutta parhaiten palveleva toteutus.

Ingun ja ATX

Onko teillä käytössä Ingun- tai ATX-vakiorunkoja? Toteutamme jatkuvasti näihin perustuvia testausratkaisuja, esimerkiksi koneistamalla Ingunin ATS-vaihtokittien levyjä. Asennamme ja johdotamme testineulat toiveidenne mukaisesti, koneistamme tarvittavat lisäosat ja kokoamme testilaitteen haluamaanne valmiustasoon, mukaan lukien piirikortit, kaapeloinnit, yms.

Adapterit (fixturet) olemassa olevaan testilaitteeseen

Voimme toteuttaa olemassa olemaan ohjelmointi- ja testausympäristöönne tuotekohtaisen adapterin, joka on rajapintojen osalta yhteensopiva järjestelmänne kanssa. Tyypillinen esimerkki tällaisesta toimeksiannosta on niin sanottu neulapetitesteri tai neulapetiadapteri, jossa yhdistetään mekaanisia ja elektronisia elementtejä. Voimme myös kehittää uuden itsenäisesti toimivan testauskokonaisuuden tai testijigin yhdelle tuotteelle tai tuoteperheelle.

Tuotannon, tuotekehityksen ja laadunvalvonnan laitteet

Massatuotantoa tukevien testausratkaisujen ohella suunnittelemme ja valmistamme laitteita ja osia myös asiakkaan oman tuotekehityksen tarpeisiin, esimerkiksi erilaisiin vakioituihin laboratoriotesteihin.

Saloteamin pitkä kokemus mekaniikan suunnittelusta, koneistuksesta ja kokoonpanosta tarjoaa asiakkaillemme tarpeen mukaiset, ergonomisesti toimivat ja laadukkaat toteutukset.

Testauksen ja ohjelmoinnin apulaitteet

asiakkaamme kertovat:

“Tuotteesta tehtiin tarpeidemme mukainen. Olimme mukana alusta lähtien määrittelemässä tuotteen ominaisuuksia, ja lopputulos on kannaltamme toimiva. Arvostamme erityisesti Saloteamin palvelualttiutta ja joustavuutta”

Tuotantoinsinööri Vesa Toivonen, Hella Lighting Finland Oy

“Kun tuote kiinnitetään mittalaitteisiin, sen pitää osua täsmälleen oikeisiin kohtiin, jotta mittaustulokset ovat luotettavia. Jos linssi ei ole oikeassa kohtaa, tulokset vääristyvät ja aiheuttavat muutosvaatimuksia tuotteelle. Epäluotettavat tulokset aiheuttaisivat näin ollen turhaa työtä ja sitä kautta valtavasti ylimääräisiä kustannuksia. Saloteamin valmistamat jigit ovat olleet erittäin mittatarkkoja, ja tästä olemme todella tyytyväisiä”

Application engineering manager Juha Röyhkiö, LEDIL

“Valitsimme yhteistyökumppaniksi Saloteamin, koska yrityksellä on paljon osaamista elektroniikkatuotannosta. Pitkä kokemus alalta näkyy heidän toiminnassaan sujuvuutena”

Testausinsinööri Esko Yrjölä, Powernet

“Yhteistyö Saloteamin kanssa on sujunut kitkatta. Arvostamme ennen kaikkea Saloteamin joustavaa ja täsmällistä työtapaa. Luvatuissa aikatauluissa on pysytty, ja toisaalta muuttuvissa tilanteissa on kyetty toimimaan”

Application engineering manager Juha Röyhkiö, LEDIL

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.