Juha Mäki-Uuro haluaa auttaa asiakkaita ripeästi

Juha Mäki-Uuro työskentelee Saloteamissa logistiikan ja asiakaspalvelun assistentin tehtävissä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat tilausten käsittely, tuote- ja asiakastietojen ylläpitäminen ERP-järjestelmässä, kuljetustilaukset sekä tulevan ja lähtevän materiaalin käsittelyyn liittyvät tehtävät.  

– Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja suora kontakti asiakkaisiin. On hienoa voida auttaa asiakkaita, kun heillä on kysyttävää. Iso osa työtäni onkin asiakkaiden palvelemista puhelimitse ja sähköpostitse, Juha kertoo.

 Juha on toiminnan mies ja haluaa tarttua työtehtäviin joutuisasti.

 – Saloteamin vahvuuksia ovat reagointikyky, joustavuus sekä nopeus. Yksi esimerkki tästä on asiakkaan tiedusteluihin vastaaminen nopeasti, yleensä heti ja pisimmillään muutaman tunnin sisällä. Tämä sopii minulle erinomaisesti, sillä haluan tehdä kaikki asiat ripeästi.

Mukavaan taloon oli helppo palata

 Juha on syntyperäinen salolainen ja koulutukseltaan tietohallinnon merkonomi. Hän on työskennellyt Saloteamissa marraskuusta 2016 lähtien. Tosin menossa on toinen kierros, sillä Juha työskenteli Saloteamin palveluksessa myös vuosina 2011–2012.

 – Saloteamiin oli helppo ja mukava palata, sillä tunsin suurimman osan ihmisistä ja talon toimintatavat. Yrityksen työilmapiiri on todella hyvä. Apua saa aina, ja keneltä vaan voi kysyä. Saloteamissä ollaan hyvin tasapuolisia titteleistä ja työnkuvasta riippumatta, Juha kiittelee.  

Maailma kutsuu vapaa-ajalla

Matkustaminen on tärkeä osa Juhan ja hänen vaimonsa vapaa-aikaa, ja he käyvät ulkomailla pari kertaa vuodessa. Suomi on kierretty ristiin rastiin, samoin suurin osa Euroopan maista. Seuraavaa lomaa aletaan suunnitella jo lentokoneessa kotimatkalla edellisestä kohteesta. Pariskunnan mieleen ovat erityisesti aktiivilomat.  

– Haluamme matkoilla kiertää ja nähdä mielenkiintoisia paikkoja, rannalla löhöily ei ole meille niin tärkeää. Olemme nähneet todella hienoja paikkoja. Egyptin Luxor ja siellä Karnakin temppeli sekä Dubain Burj Khalifa eli maailman korkein rakennus ovat jääneet erityisesti mieleen.

Muu vapaa-aika kuluu mökillä Kiikalassa sekä kotona paritalon pihahommissa. Lenkkeily, lukeminen ja lentopallon seuraaminen ovat myös hyviä rentoutumiskeinoja.

– Vaimo tosin väittää, että iso osa vapaa-ajastani kuluu autoa puunatessa.