Osallistumme Alihankinta-messuille syyskuussa: Tervetuloa tutustumaan tuotantoa tehostaviin ratkaisuihin 

Suomen johtava teollisuuden tapahtuma Alihankinta-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tiistaista torstaihin 26.–28.9.2023, ja olemme tuttuun tapaan mukana. 

Messuosastollamme E314 pääset keskustelemaan sinulle sopivista ratkaisuista asiantuntijoidemme ja myynnin henkilöstön kanssa. Voit myös tutustua valmistamiimme laitteisiin, osiin ja mallituotteisiin.  

Tarjoamme ratkaisuja tehokkaampaan tuotantoon 

Koko palveluvalikoimamme on messuilla edustettuna: 

  • Alihankintakoneistus alumiinista ja teollisista muoveista. Meiltä saat myös viimeistelypalvelut, kuten pintakäsittelyt ja kokoonpanon. 
  • Räätälöidyt tuotannon apulaitteet kokoonpanon ja testauksen tarpeisiin. 
  • Sopimusvalmistus tarpeidesi mukaisesti: alikokoonpanosta kokonaisiin tuotteisiin ja haluamiisi lisäpalveluihin. 

Palvelumme mahdollistavat nopeampaa, laadukkaampaa ja kustannustehokkaampaa tuotantoa eri alojen teollisuustoimijoille.

tuotannon tehostus

Sen ohella että tehostamme asiakkaidemme toimintaa, kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme. Olemme viime aikoina panostaneet konekantaamme ja osaavaan henkilökuntaan, mikä mahdollistaa entistä vaativimpia koneistus- ja laiteprojekteja asiakkaillemme.

Liiketoimintamme on ollut nousujohteista, vaikka toimintaympäristö on viime vuosina ollut myös haastava. Uskomme kuitenkin jatkossakin kasvuun, joka pohjautuu asiakastarpeiden huomiointiin ja oman toimintamme kehittämiseen niiden tiimoilta. 

Tervetuloa keskustelemaan lisää paikan päälle! Messuosastomme sijaitsee läheltä pohjoista sisäänkäyntiä. Tyypillisesti keskiviikon messupäivä on ollut ruuhkaisin, joten jos haluat kierrellä messuilla rauhallisemmin, suosittelemme ajoittamaan messukäynnin tiistaille tai torstaille.  

Sisäänpääsy on maksuton rekisteröityneille kävijöille. Voit rekisteröityä täällä.

Lue uusin asiakastarinamme: “Saamme tarpeisiimme räätälöidyt koneistusosat ensiluokkaisina ja kustannustehokkaasti”