DCA Instruments saa sorvattuja metalliosia erittäin tarkoilla toleransseilla

Saloteam on toimittanut DCA Instruments -teknologiayritykselle pääosin metallista sorvattuja vaativia sarjatuotannon osia jo yli 12 vuoden ajan.

Alihankintakumppanuus on vuosien varrella kasvanut, ja Saloteam on myös kasvattanut metallin sorvauksen kapasiteettiaan asiakastarpeiden pohjalta.

Sorvatut metalliosat päätyvät tarkkojen toleranssien valmistusprosessiin

DCA Instruments on erikoistunut vaativien ohutkalvon kasvatuslaitteistojen suunnitteluun ja valmistamiseen. Tuotteet on suunniteltu erityisesti puolijohdetutkimuksen ja -tuotannon tarpeisiin, ja yhä useampi laite myydään puolijohdekalvojen tuotannolliseen kasvatukseen, tutkimukseen tulevien laitteiden ohella.

Valmistusprosessissa vaaditaan erittäin tarkkoja toleransseja, ja mittatarkkuus on kaikille osille kriittistä. 

Yrityksen alihankintana tilaamat koneistusosat ovat ennen kaikkea alumiinista ja muista metalleista sorvattuja osia, jotka päätyvät yrityksen omiin valmistusprosesseihin.

“Saloteamin toimittamat osat ovat hyvin tarkkoja, ja voimme luottaa siihen, että aina tulee priimaa. Tarkistamme osien mitat vielä itse, sillä vaadimme korkeaa laatua”, sanoo Mikko Salminen, DCA Instrumentsin tuotantojohtaja.

Luotettava alihankintakumppani mahdollistaa myös DCA Instrumentsin omien resurssien hedelmällisempää käyttöä.

“Laadukkaat sarjatuotannon osat vapauttavat meidän aikaamme omaan proto-osien valmistukseen”, Salminen kertoo.

Metallin sorvaus referenssi

Joustavaa yhteistyötä ja erinomaista toimitusvarmuutta

Korkealaatuiset tuotteet ovat tärkeitä, mutta pitkäaikaisessa kumppanuudessa sujuvat toimintatavat korostuvat.

Etenkin hyvä yhteydenpito ja tilanteen mukaan joustaminen saavat kiitosta.

“Saloteamin viestintä on hyvin sujuvaa. Saamme nopeat vastaukset, ja luvatuista toimitusajoista pidetään tosi hyvin kiinni.”

“Lisäksi heillä on hyvä joustava asenne, jos joskus tilanteet muuttuvat ja esimerkiksi tarvitsemme toimitukset nopeammin. Moni asia on sovittavissa, ja he pyrkivät täyttämään toiveemme”, Salminen sanoo.

Kaiken kaikkiaan DCA Instruments on tyytyväinen Saloteamin alihankintakumppanuuteen, sekä tuotelaadun että yhteistyön sujuvuuden osalta.

“Saloteam on yksi meidän parhaista alihankkijoista. Suosittelen heidän alihankintapalveluitansa yritykselle, joka tarvitsee mittatarkkoja ja toimitusvarmoja tuotteita.”

Myös Saloteamilla ollaan tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön. Erityisen kiitoksen saa DCA Instrumentsin toimittama dokumentaatio, joka on hyvin korkealaatuista ja informatiivista, mikä helpottaa koneistusprosesseja entisestään.

Tutustu DCA Instrumentsin toimintaan.

Tutustu Saloteamin palveluihin: Metallin ja muiden materiaalien sorvaus