Millaiset toimitusaikataulumme ovat tuotannon apulaitteissa?

Saloteamin ydintekemiseen kuuluu joustava ja sujuva palvelu. Tuotannon apulaitteiden toimituksemme etenevät selkeiden projektivaiheiden mukaisesti, minkä ansiosta toimituksemme ovat mahdollisimman ripeitä. 

Toimitusten aikatauluttaminen lähtee yrityksenne toiveista, joihin pyrimme vastaamaan täsmällisesti. Määrittelemme jokaisen toimituksen alkuvaiheessa tilauksenne arvioidun valmistumis- ja toimitusaikataulun.  

Tuotannon apulaitteiden tilaus on kokonaisuus, jonka jokainen työvaihe vaikuttaa seuraavien vaiheiden etenemiseen. Siksi panostamme projektinhallintaan, minkä ansiosta saamme toimituksille selkeän polun ja aikataulut. 

Projektinhallinnan vaiheet etenevät laitesuunnittelusta osien materiaalien ja komponenttien tilaamiseen, valmistukseen sekä testaamiseen ja toimitukseen. Varmistamme heti projektin alussa suuntaviivat ja työnjaon välillämme, jotta kokonaisuus pääsee etenemään mahdollisimman aikataulutetusti.  

Voit lukea lisää tuotannon apulaitteiden projektivaiheista ja asiakkaan roolista täältä.

Tuotannon apulaitteidemme tyypilliset toimitusajat 

Tuotannon apulaitteiden toimitusaikataulut ovat sidoksissa jokaisen tilauksen erityispiirteisiin. Yleisiä suuntaviivoja toimitusaikatauluista voimme kuitenkin antaa. 

Nyrkkisääntönä pienet ja vain muutamista osista muodostuvat laitteet ovat nopeampia toteuttaa kuin useita kymmeniä, jopa satoja osia sisältävä kokonaisuus. Vaativammat laiteratkaisut toimitamme tyypillisesti viikkojen aikana. Keskimääräinen projektin toimitusaika on viisi viikkoa, mutta toimitusnopeus on sidoksissa koko tilauksen kokonaisuuteen. 

Mitkä asiat vaikuttavat laiteratkaisujen toimitusnopeuteen?  

Laiteratkaisun erityispiirteet ja -toiveet. Toteutamme lukemattomia laiteliiketoiminnan ratkaisuja kokoonpanon sekä ohjelmoinnin ja testauksen apulaitteista. Toimitusaikataulumme ovat sidoksissa toivotun ratkaisun vaadittaviin ominaisuuksiin.

Osat, joita meidän täytyy tilata kolmansilta osapuolilta. Usein ulkopuolelta tilattavat osat, kuten moottorit, ovat olennainen osa laiteratkaisua. Tällöin projektin eteneminen seuraavaan vaiheeseen on sidoksissa myös toimittajaan, jolta ostamme laiteliiketoiminnan osia.  

Viestintä ja kommenttikierrosten nopeus yrityksessänne. Etenkin projektin alussa käyty tiivis viestintä siitä, millaista ratkaisua olette etsimässä, sujuvoittaa seuraavien vaiheiden etenemistä. Esimerkiksi ehdottomamme suunnitteluratkaisun selkeä kommentointi edistää tuotantovaiheen käynnistämistä aikataulussa. 

Mahdolliset muutos- ja lisäystyöt. Mikäli projektin aikana tulee esiin laiteratkaisun tarvitsemia muutoksia tai lisäyksiä, ne luonnollisesti vaikuttavat myös projektin aikatauluun sekä kokonaiskustannuksiin. 

Toteutamme erikoistoiveet joustavasti lisäpalveluna  

Erikoistumme vaativien high tech -ratkaisujen toteuttamiseen, ja olemme kokonaisvaltainen laiteliiketoiminnan kumppani yrityksellesi. Tämän vuoksi kehitämme mielellämme ratkaisua lisää, mikäli ideoita nousee projektin käynnistyttyä. 

Mikäli haluatte projektin aikana laiteratkaisuun muutos- tai lisätöitä, toteutamme niitä erillisellä hinnoittelulla. Tällöin käymme kanssasi läpi muutosten toteuttamismahdollisuudet, aikataulut ja kokonaiskustannukset.  

Selkä projektimalli ja aikataulutettu toimitus – asiakkaidemme kokemuksia 

Saloteamin toimitusaikataulut pitävät: he toimittavat tuotteet silloin, kun on sovittu, ja tuotanto etenee odotetusti ilman seisokkeja. Tämä antaa meille vapautta suunnitella omaa tuotantoamme. Ja tietysti kilpailukykyinen hinta on tärkeä tekijä. 

Tuotekehityspäällikkö, Aku Vuoti, Mirion Technologies

Laadun lisäksi olemme arvostaneet Saloteamin aikataulujen pitävyyttä, joka on meille tärkeää projektien onnistumisen kannalta. Elektroniikka-alan tuntemus on myös eduksi, koska Vantaan tuotantotiloissamme suurin osa tuotantotilasta on ESD-suojattua aluetta eli tuotteiden pitää olla suojattuna staattisen sähkön purkauksilta.

Kehitysinsinööri, Aleksi Hautojärvi, Suunto

Tuotannon apulaitteet kokoonpanoon, testaukseen ja ohjelmointiin  

Kiinnostuitko aikataulutetusta tuotannon apulaitteiden suunnittelusta ja toimituksesta? Ota yhteyttä jo tänään ja kerro meille tarpeesi. Vastaamme yhteydenottoihin nopeasti, normaalisti vuorokauden kuluessa arkisin.