Ydinliiketoimintamme koostuu 3D-suunnittelusta, koneistuksesta ja tuotteiden kokoonpanosta.

Ydinliiketoiminta

Saloteamin tuotteet soveltuvat eri alojen valmistavan teollisuuden tuotteiden kokoonpanoon.  Parhainta osaamistamme ovat ratkaisut, jotka on räätälöity asiakkaamme tuotantoon sopiviksi.

Koemme tärkeäksi tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaan oman tuotekehitystiimin kanssa sekä osallistua tuotteen kehittämiseen jo ennen varsinaisen tuotannon aloittamista. Suunnittelijamme kehittävät jatkuvasti uusia innovaatioita ja komponentteja, jotka tuovat lisäarvoa asiakkaan prosesseihin.

Ratkaisumme ovat joustavia ja muuntuvat asiakkaan tuotannon tarpeiden mukaan. Saloteamin kokonaisratkaisujen avulla voidaan nopeuttaa tuotantoprosessia ja parantaa laatua minimoimalla kokoonpanoprosessissa tapahtuvat inhimilliset virheet.

Räätälöidyt tuotteemme ovat osoittaneet, että asiakaslähtöinen tuotekehitys ei suinkaan tarkoita kalliita ja monimutkaisia ratkaisuja.  Tuotteidemme käyttöönottaminen ei vaadi pitkää perehtymistä sen kummemmin käyttäjiltä kuin huoltohenkilöstöltäkään.  Tällöin säästetään huomattavasti aikaa sekä käyttökoulutuksessa että tuotantolaitteiden asentamisvaiheessa.