Koneistus Helsinki ja Uusimaa

Koneistus Helsinkiin ja lähiseuduille laadukkaasti ja joustavasti! Toimitamme CNC-koneistuspalvelua alihankintana kaikkialle Suomeen yli 30 vuoden kokemuksen turvin. Lähetämme osat sovitussa aikataulussa haluamaasi osoitteeseen.

lue lisää ota yhteyttä

Koneistus Helsinkiin ja Uudellemaalle 

Koneistamme alumiinia, terästä, teollisia muoveja sekä muita materiaaleja monipuolisiin teollisuusyritysten tarpeisiin. Saat meiltä niin noin 20 kappaleen piensarjat kuin satojen koneistuskappaleiden tuotannot. Aivan yksittäisiä kappaleita emme koneista.

Koneistamme pääasiassa pieniä ja keskisuuria kappaleita metalleista ja teknisistä muoveista. Käytämme menetelminä mm. jyrsintää ja sorvausta.

Lataa lähtötietolomake, joka sisältää koneistusosien tarjouksiin tarvittavia lähtötietoja.

Lähtötietolomake

Moderni koneistamo työstää eri kokoiset koneistusosat 

Monipuolisen konekantamme ansiosta voimme toimittaa tehokkaasti monen kokoisia koneistusosia. Pienimmät mahdolliset koneistuskappaleet ovat noin yhden neliösenttimetrin kokoisia, ja kookkaimmat peräti 3000x1500x50 mm.

CNC-koneistuskeskuksen lisäksi konekantamme sisältää laadunvalvontaa tehostavan 3D-koordinaattimittakoneen sekä CNC-jyrsinkoneen suurille levyille.

Sarjakokojen skaalaus onnistuu kustannustehokkaasti, sillä konekantamme hyödyntää automaatiota. Pidämme konekantamme ajan tasalla asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, minkä avulla varmistamme laadukkaat tilaukset ja joustavan kumppanuuden.

>> Lue lisää konekannastamme ja lataa konekanta-esite täältä.

Millaisia yrityksiä palvelemme?

Tyypillisesti asiakkaamme on laite- tai konevalmistuksen parissa toimiva korkean teknologian yritys. Suurin osa asiakkaistamme operoi valmistavan teollisuuden parissa, kuten ajoneuvo-, lääke- tai elektroniikkateollisuudessa. Yhteistä on, että yrityksillä on jatkuva tarve laadukkaille koneistusosille.

Olitpa alasi markkinajohtaja tai uutta tuotetta lanseeraava toimija, olemme luotettava kumppani monipuolisella kokemuksella. Jos tarvitset koneistusta Helsinkiin, pääkaupunkiseudulle tai muualle Uudellemaalle, ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

”Saloteam ymmärtää myös meidän asiakkaidemme toiveita, ja mukauttaa palveluaan toiveidemme perusteella. Esimerkiksi kun asiakkaamme on tilannut osia tai koneita meiltä kiireisellä aikataululla, me olemme saaneet nopeutetun toimituksen Saloteamilta lisäpalveluna. Koneistusosien toimitus on onnistunut jopa viikonlopun yli, kiitos Saloteamin tekemien tuotannon järjestelyjen.” – Wisematic.

Lue, mitä asiakkaamme kertovat yhteistyöstä:

Wisematic: Koneistusosia erinomaisella palveluasenteella

Ellego Powertec: Laadukkaat osat ovat elinehto

Katso referenssit
koneistuksen hinta

Miksi valita koneistus Helsinkiin meiltä?

Mittatarkka ja laadukas työskentely. Tunnemme mekaniikan kuin omat taskumme ja kehitämme toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti. Saat meiltä tarvittaessa tukea myös laitesuunnitteluusi.

Helppo yhteydenpito. Emme vain koneista, vaan kuuntelemme tarpeitasi ja halutessasi saat meiltä myös konsultoivaa apua. Meillä keskustelet aina myös ihmisen kanssa ja tavoitat meidät helposti soittamalla tai sähköpostilla. Olet tervetullut myös vierailemaan tiloissamme!

Laadunvalvonta osana prosessia. Tarkka laatu on meille kunnia-asia, ja varmistamme osien mittatarkkuuden ja moitteettoman kunnon ennen kuin luovutamme tilauksen. Lue lisää laadunvalvonnastamme: Kuinka tarkka on mittatarkka?

Tehosta kustannuksia. Kiitos tehokkaan työskentelymme ja automaatiota käyttävän konekantamme, koneistuksemme on sinulle kustannustehokasta. Lue lisää, mistä koneistuksen hinta koostuu.

Kattavat palvelut yhdeltä luukulta. Palveluihimme lukeutuvat myös kokoonpano, tuotannon apulaitteiden valmistus sekä sopimusvalmistus avaimet käteen -mallilla.

Hyvä keskusteluyhteys. Tarvittavat asiantuntijat saadaan mukaan keskusteluun. – Asiakkaan kommentti

Koneistus Helsinki

  • Tarjoamme alihankintana CNC-koneistusta Helsinkiin ja muualle Suomeen teollisuusyritysten tarpeisiin.
  • Lähetämme koneistusosat haluamaasi kohteeseen Salosta käsin.
  • Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten kappaleiden koneistukseen.
  • Saat meiltä joustavaa palvelua. Kiiretilanteissa pyrimme järjestämään tuotantoomme mm. ilta- ja viikonlopputöitä.
  • Voimme toteuttaa lisäpalveluna mm. osien pintakäsittelyn ja kokoonpanon.
Ota yhteyttä

Koneistus Helsinkiin: Näin tilauksesi etenee 

Etsitkö koneistuskumppani Helsingin seudulle? Meidän kanssa on helppo asioida, minkä ansiosta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

  1. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla. Olemme sinuun takaisin yhteydessä noin 1–2 työpäivän sisällä – aina mahdollisimman pian.
  2. Käymme yhdessä läpi koneistustarpeesi ja annamme kirjallisen tarjouksen. Tarvittaessa käymme tarjouksen läpi kanssasi ennen sen hyväksymistä.
  3. Sovimme tuotannon järjestelyistä ja siirrämme tilauksesi tuotantoon. Saat myös pitävän toimitusaika-arvion.
  4. Tarvitsetko kokoonpanopalvelua tai pintakäsittelyä? Se onnistuu lisäpalveluna!
  5. Tyypillinen toimitusaikamme on 3–5 viikkoa.  Lue, mitkä asiat vaikuttavat toimitusaikaan.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.