Koneistus Turku ja lähialueet

Koneistus Turkuun ja lähikuntiin kokeneelta toimijalta! Toimitamme CNC-koneistuspalvelua alihankintana kaikkialle Suomeen yli 30 vuoden kokemuksella. Saat koneistetut osat haluamaasi osoitteeseen sovitussa aikataulussa.

lue lisää ota yhteyttä

Koneistus Turkuun ja lähikuntiin 

Koneistamme monipuolisesti eri materiaaleja, kuten alumiinia, terästä ja teollisia muoveja teollisuuden tarpeisiin. Meiltä onnistuvat niin noin 20 kappaleen piensarjat kuin satojen koneistuskappaleiden suuremmat tuotannot. Aivan yksittäisiä kappaleita emme koneista.

Keskitymme koneistamaan pieniä ja keskisuuria kappaleita jyrsien ja sorvaten.

Lataa alta lähtötietolomake, joka sisältää koneistusosien tarjouksiin tarvittavia lähtötietoja.

Lähtötietolomake

Konekantamme työstää eri kokoiset osat kustannustehokkaasti

Konekantamme koostuu moderneista ja monipuolisista koneista, jonka olemme koostaneet asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tämä mahdollistaa eri kokoisten kappaleiden tehokkaan tuotannon. Pienimmät mahdolliset koneistuskappaleet ovat noin yhden neliösenttimetrin kokoisia, ja suurimmat noin 3000x1500x50 mm.

CNC-koneistuskeskusten ohella konekantamme sisältää laadunvalvontaa tehostavan 3D-koordinaattimittakoneen sekä suuria levyjä käsittelevän CNC-jyrsinkoneen.

Automaation ansiosta voimme nostaa sarjakokoja ilman kustannusten nousua, sillä tällöin koneistus ei vaadi samassa suhteessa ihmisen työpanosta.

>> Lue lisää konekannastamme ja lataa konekanta-esite täältä.

Millaisia yrityksiä palvelemme?

Tyypillisesti asiakkaamme on laite- tai konevalmistuksen parissa toimiva korkean teknologian yritys.

Palvelemme teollisuusasiakkaita laajalla skaalalla; asiakkaamme toimivat tyypillisesti esimerkiksi ajoneuvo-, lääke-, tai elektroniikkateollisuuden parissa. Koneistamme osia monipuolisesti muillekin toimijoille – yhteistä on se, että yrityksillä on jatkuva tarve laadukkaille koneistusosille.

Olemme joustava kumppani sekä alansa markkinajohtajille, keskisuurille toimijoille kuin uutta lanseeraaville teollisuusyrityksille. Jos yritykselläsi on tarve koneistukselle Turkuun tai lähialueille, ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin, kuinka voimme palvella.

”Suosittelen Saloteamin koneistuspalvelua yrityksille, jotka haluavat korkean palvelutason toimittajan. Lisäksi Saloteamin suunnittelu- ja kokoonpanopalvelut ovat erittäin hyödyllisiä sellaisille yrityksille, joilla ei itsellä ole kokemusta koneistuksesta.” – Wisematic.

Lue lisää asiakaskokemuksia:

Wisematic: Koneistusosia erinomaisella palveluasenteella

Ellego Powertec: Laadukkaat osat ovat elinehto

Katso referenssit
koneistuksen hinta

Miksi valita koneistus Turkuun meiltä?

Aina laadukas työnjälki. Tunnemme mekaniikan läpikotaisesti yli 30 vuoden kokemuksella, ja kehitämme toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatteella uutta oppien.

Sujuva kommunikaatio. Emme vain toimita koneistusosia, vaan kuuntelemme tarpeitasi ja halutessasi saat meiltä myös konsultoivaa apua. Tavoitat meidät helposti puhelimitse tai sähköisesti. Olet tervetullut myös vierailemaan tiloissamme!

Sisäänrakennettu laadunvalvonta. Varmistamme osien mittatarkkuuden ja moitteettoman kunnon ennen kuin luovutamme tilauksen. Lue lisää laadunvalvonnastamme: Kuinka tarkka on mittatarkka?

Kustannustehokas työskentelymalli. Voit säästää kustannuksia muun muassa automaatiota hyödyntävän konekantamme ansiosta. Lue lisää, mistä koneistuksen hinta koostuu. Lue lisää, mistä koneistuksen hinta koostuu.

Monipuoliset palvelut tarpeidesi mukaan. Jos haluat ulkoistaa hankintaasi laajemmin, saat meiltä saman katon alta myös kokoonpanon, tuotannon apulaitteiden valmistuksen sekä sopimusvalmistuksen avaimet käteen -mallilla.

Saloteamin kanssa ei tarvitse odotella tilausta radiohiljaisuudessa viikkoja. Saamme selkeän kuvan, millä aikataululla tilauksemme on valmistumassa, eikä meidän tarvitse kysellä asioiden perään. – Wisematic.

Koneistus Turku

  • CNC-koneistusta Turkuun, lähialueille ja muualle Suomeen teollisuusyritysten tarpeisiin.
  • Toimitamme koneistusosat Salosta käsin haluamaasi osoitteeseen.
  • Erikoisalaamme on pienten ja keskisuurten kappaleiden koneistus.
  • Olemme joustava toimija. Jos tilauksellasi on erityisen tiukka aikataulu, pyrimme järjestämään tuotantoomme mm. ilta- ja viikonlopputöitä.
  • Kattavat lisäpalvelut: mm. osien pintakäsittely ja kokoonpano.
Ota yhteyttä

Koneistus Turkuun: Otamme vastuun projektin kuljettamisesta

Etsitkö koneistuskumppani Turkuun? Toimintamallimme on tehokas ja kommunikoiva, minkä ansiosta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

  1. Ota yhteyttä esim. yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla. Vastaamme kyselyysi noin kahden arkipäivän sisällä, kuitenkin aina mahdollisimman pian.
  2. Keskustelemme koneistustarpeestasi ja saat meiltä kirjallisen tarjouksen. Tarvittaessa puramme tarjouksen yhteisessä palaverissa.
  3. Sovimme tuotannon järjestelyistä ja siirrämme tilauksesi tuotantoomme. Annamme myös pitävän toimitusaika-arvion.
  4. Tarvitsetko kokoonpanopalvelua tai pintakäsittelyä? Se onnistuu lisäpalveluna!
  5. Normaalisti toimituksesi on valmis 3–5 viikon sisällä, riippuen mm. sesongista ja tarpeistasi. Lue, mitkä asiat vaikuttavat toimitusaikaan.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.