Koneistuspalvelut

Sarjatuotannon koneistuspalvelut teollisuusalan yrityksellesi

Lue lisää ota yhteyttä

Koneistamme metallisia ja muovisia osia kaikkialle Suomeen

Koneistamme mittatarkkoja sarjatuotannon osia korkean teknologian teollisuusyrityksille. Kappaleiden koko vaihtelee yrityksesi tarpeiden mukaan: valmistamme niin 20 kappaleen piensarjat kuin satojen kappaleiden toimitukset. Olemme erikoistuneet alle 10 kg painoisten metalli- ja muovikappaleiden lastuavaan työstöön.

Kun etsit ammattitaitoista, nopeasti tavoitettavaa ja pitkäaikaista koneistuksen kumppania, me Saloteamilla ratkaisemme tarpeesi. Vahva toimialaosaamisemme ja toimitusvarmuutemme tuo lisäarvoa liiketoimintaasi.

Otamme vastuun projektin koko kokonaisuudesta. Koska haluamme tehdä projektin sinulle mahdollisimman vaivattomaksi, hoidamme tarvittaessa oheispalveluna pintakäsittelyn, kappaleiden kokoamisen toimitusvalmiiksi ja tarkistamme niiden toimivuuden.

Tyypillinen asiakkaamme on korkean teknologian teollisuusalan yritys, joka tekee laitevalmistusta. Meillä on vuosikymmenten kokemus muun muassa ajoneuvo-, lääke-, elektroniikka- kuin koneteollisuuden kumppanuuksista. Koneistamme monipuolisesti osia myös muiden toimialojen tarpeisiin.

Näin CNC-koneistusprojektisi etenee – vastaamme yhteydenottoosi normaalisti työpäivän aikana

 • 1. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.
 • 2. Vastaamme tyypillisesti työpäivän sisällä kaikkiin yhteydenottoihin.
 • 3. Tarvittaessa käymme tarjouksen yksityiskohdat kanssasi läpi.
 • 4. Sovimme aikatauluista ja toimitamme tilauksen sovitusti. Toimitusaika vaihtelee projektin ja tarpeesi mukaan – tyypillinen toimitusaikamme on 3-5 viikkoa.
 • 5. Voit huoletta jättää koko projektin käsiimme – Saloteam hoitaa tarvittaessa myös koneistusprojektin kokoonpanon ja pintakäsittelyn!

Metallin ja muovin koneistus mittatarkasti
yrityksesi tarpeisiin

Koneistamme nopealla aikataululla eri kokoluokan sorvattuja ja jyrsittyjä piensarjoja ja tuotantoeriä. Vahva mekaniikan tuntemuksemme, tehokas CNC-konekantamme ja erilaisiin tarpeisiin sopivat materiaalit varmistavat yksityiskohtaiset ratkaisut yrityksellesi.

Metalleista käsittelemme etenkin alumiinia, terästä ja ruostumatonta terästä. Suurnopeuskoneemme jyrsii levymäiset alumiinit ja muovit valmiiksi kappaleiksi kustannustehokkaasti ja tarkasti.

Tutustu lisää alumiinin koneistukseemme

Koneistamme useita teknisiä muoveja, kuten korkeita lämpötiloja kestäviä muoveja sekä muun muassa POM-, PC-, PE-, PET- ja D-RIM-muoveja.Kaksi Datron-suurnopeuskonettamme nopeuttavat prosessin kulkua, sillä koko sarja voidaan koneistaa yhdellä asetuksella yhdestä levystä. Suurnopeuskoneilla jyrsimme myös poteroita ja tasoja, joiden työstö ei olisi mahdollista perinteisillä levytyökeskuksilla tai vesileikkauskoneilla.

Tutustu lisää muovin koneistukseemme

Saloteamin koneistuspalvelut – CNC-koneistus, jyrsintä ja sorvaus eri kokoisille tuotantosarjoille

 • CNC-koneistus: alumiinin ja teknisten muovien jyrsintä ja sorvaus ovat ydinosaamistamme
 • Erikoisalaamme ovat alle 10 kg koneistusosat: pienimmät koneistettavat osat ovat noin neliösenttimetrin kokoisia, suurimmat noin 1,5 x 1 m kokoisia
 • Tehokas konekanta: käytössämme on 10 CNC-konetta
 • Hoidamme projektin alusta loppuun: myös kokoonpanopalvelut, pinnoitukset ja muut oheispalvelut tarvittaessa osana koneistusta
 • Palveluksessasi on yli 20 alan läpikotaisin tuntevaa asiantuntijaa
 • Toimitamme kaikkialle Suomeen

Asiakkaamme kiittävät nopeaa toimitusta, joustavaa yhteydenpitoa ja koneistuksen syvällistä ymmärrystä

Vahvan toimitusvarmuutemme taustalla on mekaniikan läpikotainen tuntemus. Meillä Saloteamissa on lähes 30 vuoden kokemus koneistusalalta, jonka ohella opiskelemme jatkuvasti alan uusimpia kehityssuuntia. Olemme vaativan koneistuksen kokonaisvaltainen kumppani, joten räätälöimme projektin yrityksesi erityisvaatimusten mukaiseksi.

Saamme asiakkailtamme kiitosta etenkin huippuluokan toimitusvarmuudesta, sujuvasta yhteydenpidosta sekä erinomaisesta CNC-koneistuksen hinta-laatusuhteestamme. Koneistuksen ohella teemme tuotannon apulaitteita.

Saloteamin koneistuspalvelut – asiakkaamme kertovat:

“Saloteam valmistaa meille osia, jotka läpäisevät tarkat vaatimuksemme. Siksi yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Laitteidemme avulla kannatetaan esimerkiksi 50 tonnin kuormia kymmenien metrien korkeudessa. Siksi jokaisen osan pitää toimia luotettavasti. ”

Ellegon tuotantopäällikkö Yrjö Tuominen. Ellego valmistaa mm. vaativia tehoelektroniikan osia, ja on Saloteamin koneistuksen kumppani jo 1990-luvulta lähtien. Lue lisää täältä.

“Kiireessä kumppanuuden arvo punnitaan. Olemme saaneet Saloteamilta aina ystävällistä ja tehokasta palvelua, jopa silloin, kun aikataulut painavat kaikkien niskassa”

Saloteamilta koneistuspalveluja tilanneen Led-optiikkayrityksen LEDiLin Application Engineering Manager Juha Röyhkiö. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä, etsitään teidän yrityksellenne toimivin ratkaisu!

Ota yhteyttä alapuolen lomakkeella,
soittamalla numeroon +358 2 721 5500
tai sähköpostilla sales@saloteam.fi.