Ajankohtaista

CMZ-monitoimiosorvi osana Saloteamin kyvykkyyden kasvattamista

CMZ TA25 YS-640 CNC-monitoimisorvauskeskus liittyi osaksi Saloteamin tuotantokoneistoa marraskuun lopulla. Laitteisto on varustettu Y-akselilla, vastakaralla ja 12 000 1/min pyörivillä työkaluilla, joiden ansiosta koneella saa työstettyä vaativat ja monipuoliset kappaleet kerralla valmiiksi. Lisäksi koneeseen on integroitu Ø 62 mm tangonsyöttöautomaatti, joka mahdollistaa miehittämättömän 24/7-tuotannon.

 

Eurometalli -lehti uutisoi uudesta laitehankinnastamme seuraavasti:

 

Lue lisää

Suomi100 - Hyvää itsenäisyyspäivää!

Henkilöstömme vietti 5.12. kahvihetken Suomi100 -hengessä; toivotamme tämän kuvan myötä Hyvää Itsenäisyyspäivää teille kaikille.

Terveisin Saloteam

Lue lisää

Mirion Technologies: "Tällä alalla on laatu todella tärkeää"

Saloteam on tehnyt vuosia yhteistyötä säteilymittareita valmistavan Mirion Technologies (RADOS) Oy:n kanssa. Saloteam on muun muassa työstänyt laitteisiin tarvittavia mittatarkkoja osia, ja viimeisen parin vuoden ajan on valmistettu Mirionin omaa tuotantoa avustavia välineitä.


Mirion Technologies on kansainvälinen yritys, joka muun muassa kehittää ja valmistaa ionisoivan säteilyn mittaukseen tarkoitettuja mittalaitteita ja -järjestelmiä. Turussa valmistetaan säteilymittareita, joita käytetään esimerkiksi sairaaloissa ja ydinvoimaloissa.

Lue lisää

Subscribe to Ajankohtaista